Jaja! Betiplizek a szakbótba mondom nekeik grizzlihe" kén 2 lityi olaj meg 1 szűrő...Kiadja a srác az olajat azzal nincs is semmi baj kiadja a szűrőt...kibontom a csomagolásból ott előtte mondom neki te én hosszabb szűrőre emlékszem....Mondja ő nem nem ez 100000000% hogy a grizzlijé,....Jól van mondom 9 hónapja cseréltem olajat a Grizzlin biztos én emléxem rosszul....Másnap leereszetm az olajat leszedem a szűrőt takaró müanyag burkolatot és láss csodát nekem volt igazam...60 km kocsikázás maj sűrű elnézés közepette és plussz 500forintal a zsebemben hazatértem...Kiderült hogy a 660as raptor szűrőjét adták ide ....az 500forint difit visszakaptam! Nem bántom űköt mer rendesek tévedni meg emmberi dolog( meg mer náluk van két zselés akksim töltére és nem akarom hogy eltünjön )
én régen simoval jártam igy...
bemegyk a boltba.mondom az eladónak lánc védő bakelit kell simsonra...
errre elém basz egy majd fél méter átméröjü nagy dög etz-védöt erre mondom neki ez tuti etz-re kell hisz majd akkora volt mint a simon a hátsokerék nem nem ez simoé....
vagy 10percig magyaráztam neki mivan,erre megforditja és láss csodát a hátulján 10cm betükkel ETZ
nesze neked eladó és képesek ilyen preciz és hozzáértö embereket berakni a boltokba...
de gerrének is van egy olajszürös sztorija
Szevasztok.
Érdeklődnék, valamelyikőtök nem tud e az Iridiumos gyertyáról nyilatkozni? (sx 125 be tenném)
Elég jó áron tudnék szerezni, és kellene valami infó hogy érdemes e.
Előre is köszi
bemegyk a boltba.mondom az eladónak lánc védő bakelit kell simsonra...
errre elém basz egy majd fél méter átméröjü nagy dög etz-védöt
vagy 10percig magyaráztam neki mivan,erre megforditja és láss csodát a hátulján 10cm betükkel ETZ
nesze neked eladó
de gerrének is van egy olajszürös sztorija
Érdeklődnék, valamelyikőtök nem tud e az Iridiumos gyertyáról nyilatkozni? (sx 125 be tenném)
Elég jó áron tudnék szerezni, és kellene valami infó hogy érdemes e.
Előre is köszi
megmondom neki ha elkezd vitázni hogyha beteszi nekem elhiszem
faszom a pinkmotors os bulába... elkúrta és szar fékbetéteket küldtek
1 spulni klotyopapir pro kopf simán elmegy 1-2nap alatt