lehet van benne valami h ajobban átgondolom,,,,de akkor is maga a tudat,hogy oprendzsereket telepitenek a mocimra . régen ha kevés volt a szinyo felfurattuk meg leömlö felömlö meg reszlet ez az...azt csá
Aha megértelek.
Ez azért van mert mindenki saját magához állíthatja a moci teljesítményét,végülis annyira nem rossz dolog ez.
Ha kevésnek érzed akkor ráíratsz egy másik progit és már jó is,ha túl sok akkor visszább vetetsz belőle.
szasztok..nem kötöszködésbol Gabi,csak a véleményem...de szerintem ez baromság az apriliánál,hogy ilyen program olyan program,egy olyan motort kellet volna gyárilag összepakolni ami tökéletes.és kész mert hát megyek 10 rxv-vel és 10böl 10 mind más erösség stb...
Választhatsz programok közül:
1:van olyan ami 2T szerü
2:nagyon alacsony fordulaton adjon le nagy nyomatékot
3:versenyprogram ami a legdurvább
és més sok féle.
Most nekem a 2008-as legfrisebb progi van rajta,amivel most mennek az Endurocross bajnokságban.
Majd megérdeklődöm még.
Ez azért van mert mindenki saját magához állíthatja a moci teljesítményét,végülis annyira nem rossz dolog ez.
Ha kevésnek érzed akkor ráíratsz egy másik progit és már jó is,ha túl sok akkor visszább vetetsz belőle.
miért nem pakoltatsz rá olyan programot amivel olyasmi mint egy 450es cross?
ja, amugy üdv mindenkinek!
1:van olyan ami 2T szerü
2:nagyon alacsony fordulaton adjon le nagy nyomatékot
3:versenyprogram ami a legdurvább
és més sok féle.
Most nekem a 2008-as legfrisebb progi van rajta,amivel most mennek az Endurocross bajnokságban.