Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de jópofa...nem?
Már ketten vagyunk!
nem támadnak még nagyon?
Igazatok van utánaérdeklődöm majd hogy milyen lehetőség van erre,mert tényleg csak pályázom vele oda meg 45-50LE-nél több még véletlen sem kell.
hát olyan majomkutya
akkor ez szívás?
nemszeretnéd belinkelni inkább?
dede ...így igaz...én is furcsálltam...de mit tegyek...oda tette be a szivecskét...
és hogy néznek ki?
Esernyővel tartom vissza őket
nm
nemvagyok orvos deha ez előről van (kulcscsontok) akkor nem a másik oldalon kéne lennie a szívnek?
nem vitték még el a rendőrök?
Köszi hogy szóltál!
Aprilia
lehet van benne valami h ajobban átgondolom,,,,de akkor is maga a tudat,hogy oprendzsereket telepitenek a mocimra . régen ha kevés volt a szinyo felfurattuk meg leömlö felömlö meg reszlet ez az...azt csá
Estét...most fogom megnézni a PB folyt. 10-részt ...akit érdekel már torrenten fenn van a 9-10.
siki meg mondta a megoldást,ha van rá lehetöség tetess rá valami gyenge progit...ha pályázni akarsz akkor ugyis elég ha tud anynit mint egy drz pl..
sztem jó dolog ez a sok program jók az apriliak, nekem is kell 1 sxv/rxv
Azt nem tudom hogy olyan van e hozzá,de a RXV450-hez hasonló programot lehet hogy fel lehetne rakni rá.
Majd megérdeklődöm még.
Aha megértelek.
Ez azért van mert mindenki saját magához állíthatja a moci teljesítményét,végülis annyira nem rossz dolog ez.
Ha kevésnek érzed akkor ráíratsz egy másik progit és már jó is,ha túl sok akkor visszább vetetsz belőle.
na akkor én is ide okoskodok....
miért nem pakoltatsz rá olyan programot amivel olyasmi mint egy 450es cross?
ja, amugy üdv mindenkinek!
szasztok..nem kötöszködésbol Gabi,csak a véleményem...de szerintem ez baromság az apriliánál,hogy ilyen program olyan program,egy olyan motort kellet volna gyárilag összepakolni ami tökéletes.és kész mert hát megyek 10 rxv-vel és 10böl 10 mind más erösség stb...
aha értem
Választhatsz programok közül:
1:van olyan ami 2T szerü
2:nagyon alacsony fordulaton adjon le nagy nyomatékot
3:versenyprogram ami a legdurvább
és més sok féle.
Most nekem a 2008-as legfrisebb progi van rajta,amivel most mennek az Endurocross bajnokságban.