Én is onnan jöttem rá erre amikor még nem pályáztam az RXV-vel csak endurózni jártam,nem (hard enduró).
Tehát jól ismert útszakaszokon,földes utakon,ott ellenfél nem volt az erejéből és a nyomatékosságából kifolyólag ha tempózni kellett.
De mióta pályán vagyok vele,rájöttem hogy a nagy erő a hátránya,cseréltünk mocit a haverral akinek XR600R vagy és láss csodát sokkal jobb köröket lehet vele menni,és nem fáradsz el 2kör után tőle.
Mert az XR600R-el sokkal finomabban is lehet nemmi,kezelhetöbb,az RXV-vel meg minden gázadás hírtelen kitöréssel jár és hamarabb le akarnak szakadni a kezeid tőle,egyszerüen elfáradsz rajta,és ezzel mocizni amikor már alig bírod el a kezeidet eléggé bátor dolog vagy inkább hülyeség,mert megbosszulja magát.
Hát ha a SX380 is erősebb akkor gondolhatod hogy a CR500 is az náluk,de ez csak olyan terepen előny ahól hosszú egyenesek vannak.
Egy Technikás,dombos,területen nem hinném hogy felvenné a versenyt az 525-el.
Az könnyebben kezelhető motor én úgy gongolom,az a túlzott erő amit a CR500 is képvisel nem sokáig uralható.
jah és a legnagyobb lánckerék volt hátul (52-es) hehe igy 140 körül ment pffffff azér az fasza
a 250-es kx-em meg mennyi kb 110vagy 120-at megy végre de sebaj
Az XS380 erősebb mint az SX525,3hete beszélgettem egy sráccal aki szegedi ő az SX525-ről váltott SX380-ra.
At ő tapasztalata hogy alacsony fordulaton az 525 van előnyben,közép és magas fordulaton meg a 380 az erősebb.
hát jah az igaz mert igaz nem mentem sx 380-al sem meg 360-al sem de az én régi cr 500-ammal még régen bemértek dombnak felfele két személyel volt 130-140 a vége most nem emlékszem meg nemakarok hülyeséget mondani de kb! a corsa nem ért be! ( joszue ült hátul)
Még CR500-al nem mentem,van ismerősöm aki ment mind a kettővel azt mondja mások a CR500-ban jóval hosszabak a sebességek.
De mind a kettő állat annyit mond róla.
Nálunk nem azzal van a baj hogy nem tudnánk választani, hanem a piszkos anyagiakkal igaz Georgeeeeee -sajna meló nélkül nincs pénz , pénz nélkül nincs motor
de nem erősebb az apriliánál vagy az? amugy a cr 500-am télleg a joszuénél adta meg magát de nem az ő hibájábol! kedves pubi barátom mérte el a tekercsemet de nembaj majd csak lesz vmi zsir
vagy inkább egy sx 360 kell az is lehet olyan brutál nem?
szigorúan endúrózni most 250 es cr-em van az kevés arra, felénk sehol egy jó erdő sehol egy fasza domb , semmii, csak kibaszott síkág ide az kell! georgeeeeee-é is nálam halt be szegény 500 as
endurozgatni ha lenne egy fasza! de sztem nem naon lesz! meg sztem lehet ekkora különbség vagy a fasz tugya nemtom ! de ez fasza vidi azt lehet csak 125-ös de akkor is zsir
Tehát jól ismert útszakaszokon,földes utakon,ott ellenfél nem volt az erejéből és a nyomatékosságából kifolyólag ha tempózni kellett.
De mióta pályán vagyok vele,rájöttem hogy a nagy erő a hátránya,cseréltünk mocit a haverral akinek XR600R vagy és láss csodát sokkal jobb köröket lehet vele menni,és nem fáradsz el 2kör után tőle.
Mert az XR600R-el sokkal finomabban is lehet nemmi,kezelhetöbb,az RXV-vel meg minden gázadás hírtelen kitöréssel jár és hamarabb le akarnak szakadni a kezeid tőle,egyszerüen elfáradsz rajta,és ezzel mocizni amikor már alig bírod el a kezeidet eléggé bátor dolog vagy inkább hülyeség,mert megbosszulja magát.
Egy Technikás,dombos,területen nem hinném hogy felvenné a versenyt az 525-el.
Az könnyebben kezelhető motor én úgy gongolom,az a túlzott erő amit a CR500 is képvisel nem sokáig uralható.
a 250-es kx-em meg mennyi kb 110vagy 120-at megy végre de sebaj
At ő tapasztalata hogy alacsony fordulaton az 525 van előnyben,közép és magas fordulaton meg a 380 az erősebb.
Ha kell ölök is
De mind a kettő állat annyit mond róla.
vagy inkább egy sx 360 kell az is lehet olyan brutál nem?
Ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzazzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mentem már Husqvarna TE610-el jó gép és tényleg erős,pörgősebb moci!
de az Apriliádat elfogadnám!
vagy egy husqvarna te-t
Amugy meg azt már 4 be se veszed ki, nemhogy 5 be, szegénykébe elveszik már a dugattyó