Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyiért mennek de nem tudják eladni
Még nincsenek rajta tálcák de késöbb azt is szeretnénk rá,akkor már inkább lehet majd annak mondani.
én értem...de gondold meg non...egy ien gyönyörűséget...és mi másra gondoltál helyette még?
Most néztem mennyiért megy az én mocim hát meglepődtem mer műszakisan 1450000-be mennek!
Tehát akkor 1200000-1250000-be megy műszaki nélkül!
Endurocross?
az más
Tudod ez ilyen enduró pálya inkább oda jó lenne az FSE is!
meg ha pályázni akarsz akkor vegyél egy crossgépet ...vagy cserélj arra ...
Ahha,bevetem magamat,ha nem tetszik neki az ajánlatom akkoe marad nálam a gépen,rossz üzletet nem akarok én sem kötni abban biztosak lehettek!
Az a motor nem ér annyit az tuti csak ö szeretné nézz körül hamár szabadulni akarsz az apriliától .
Bogárkám túl erős nekem pályázni,én sem adnám el külömben!
Igazad van,meglátom holnap mire jutok vele!
hát fene tudja...de megpróbálnék kérni rá még valamit ......
próbáld meg hátha ad rá pl. egy kilót .......
többet mondanékmindenképpen.... ...jó szarozd le az övét..........aztán hagynám alkudozni őt...
én nem adnám az apriliát
Hát azért a Te géped még mindig kb. 1.300.000.- körül van még így is vagy egy kicsivel feljebb!
Ha lehet akkor megprobálok vele alkudozni hogy még fizessen rá egy 150E-ret!
Persze ez mind attól függ hogy mennyire teszik a gép,lehet hogy a próbakör után azt mondom rá hogy el sem cserélném mert nem tetszik ahogy viselkedik a moci.
Azt mondod!
Az enyém nincs le regisztrálva sem meg műszaki sincs rajta az +250E Ft-lenne!
Ő úgy adja hogy műszakis a gép.
Így sem éri meg?
én se cserélném szőrbe el az biztos...zsolt fel lesz hívva aztán szétrúgja a seggedet
El ne cseréld a te motorod kicsit többet ér .Még a próbán sem gondolkodnék.
Már csak kíváncsiságból is beledöngetnék vele egy nagy habarcsosba! :)
jójestéket fiuck lányock!
Hát igen!
Elképzelhető hogy nem jó mególdás!
estét!
vki hétvégére nem tervez egy gurulást debrecenben vhol?
szpáj ha ittvagy, hogyáll a moci nincs még kész?
Csak azért kérdeztem ezt a kupuffos dolgot, mert arról a helyről én kb 5 cm vastag sarat szoktam lekaparni.. :)Na most ha ott sár van, nincs kipuff, nincs gó, csak max no sárban.. nem?
Aha szerinted akkor ennyire fos.
Holnap lehozza a gépet kipróbálom milyen,nem muszály elcserélnem csak ha tényleg jó gép lenne.