Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szevasztok bélák.Huzok fogorvoshoz
hali
Most mennem kell győrbe délután leszek,szevasztok!
egyelöre nem kell igazán jó.legalább is nekem ahhoz hogy összetörjem nem akarok többet kidobni most.tudom hogy nem kapok valami jót de el kell kezdeni valahol.azért nézegetem a régebbi mocikat.
Nem akarlak elkeseríteni de 200E Ft-ért igazán jó motort nem lehet venni!
Én is gondolkozom most egy kipufon maszeknál csináltatni aki ilyennel foglalkozik,nekem csak 4cm a kipufogócső vastagsága végig,ez helyett kellene nagyobb!
igazábol minnél olcsobb legyen kezdésnek ha esetleg javitgatni kell egy kicsit az se baj.kezdésnek kb.200e durván.mert 2 db ot kellene beszerezzek asszonypajtinak is kell moci.!
egyszer még rákéreckedek egyre .....tavaly majdnem vettem belőle csak az anyagiak......de nincs kizárva ...........csak csökkentenem kell az egy négyzetméterre jutó cbr-ek számát a garázsban
nagyon tetszik olaszok azért nem rosszak a design-ba ...persze akra kéménnyel /azt akcióba nyomják hozzá/
Mennyit szánnál rá a vételre?
kawára csak azért met tetszik,meg kawa,de ha van valami ötleted köszönettel veszem.esetleg mert valamihez olcsobb az alkatrész vagy egyéb érvek.de mindenképp 600 ccm alatt
jó reggelt!
kell mennem oviba majd jövök
utcán csak ha muszáálly!
tudsz valami javasolni kb olyan kategoriába mint kdx,kmx,vagy ne is kawa valami.
Az még jó súlyban egy 125-nek.
Ha utcán akarsz mocizni én nem 125 vennék azt tudom,persze ez én vagyok.
hát most hogy elég sokat itthon vagyok kicsit meghiztam,de álltalába 80-86 magasságába megállok.
Hány kg vagy?
hello!
nagyon ritka utcai használattal szeretném!
Mire szeretnéd használni?
Enduró vagy supermoto szettel utcán?
Hello mindenkinek!
Gondoltam irok ide is a másik foromot elég ritkán látogatják.

Tudnátok segiteni kicsit?Szeretném megkérd.kezdő mocinak KDX,KMX 125ccm szeretnék beszerezni ugy kb.1993-96 ig.Megbizhatoak ezek az öregebb gépek,vagy sok a gond velük?Érdemes velük foglalkozni?
Vagy valami máson törjem a fejem,vagy nagyobbon nem tudom! Kössz a segitséget!
Jó reggelt!
Naon,naon szép a moci!
persze hogy érdekel. Van hozzá valami számod is?
Köszönöm az aranyat ujfenn sziasztok...
arany
Sziasztok!

Tud vki eladó yamaha xt 600ast Akorl. papírral?
-Vagy hogy lehetne megoldani?
ősszel szeretném megcsinálin az Akorl. papírt és ezt a motort néztem ki,mert többen mondták már h nagyobb motort is le lehet vizsgáztatni 25Kw-ra.
valamiféle folytással kellene?-olyan motort lehet így vizsgáztatni ami ideiglenesen van kivonva a forgalomból,vagy papírozható?
PLS!
Nagyon szép!