Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnézem a hellboyt nem lehet rossz film ha ilyen jók a színészek benne
az a Yamaha nagyon csini
Szevasztok.Ha van innek valaki Szolnokrol vagy környékéröl,és még holnap az utja a Szolnoki veterán börzére vezet,szoljon aztán dumálhatunk...Mivel egyik haver kisérem
tudom szarok a képek csak telóval lettek ..meg kicsit összevisszák ..de vannak a tesztben badarságok is .... nehogy meghaljatok a röhögéstől
Voltunk egy páran csak szép sorjában
lex miről mesélnem havernak
Sziasztok. Megjöttünk mi is a motorozásból délelött pálya karbantartás majd 2 fele ki .Az a szörny egy film föszereplöje volt vagyis statiszta a Hell boy 2-ben .
Sziasztok,olajcsere elött állok most egy yamaha yfz 450-em van.Nem tudnátok megmondani h milyen olaj valo bele?Mondanak itt 10w40..10w60.Meg mien márkát ajánlottok?Elöre is köszi
amúgy tesztekről jut eszembe minap kifotóztam a benzinkúton a motomixből egy berg tesztet.....lehet láttátok vagy megvan de akinek nincs az élvezze
elfogadni én is elfogadnám...venni nem vennék

szerinted úgy is annyira jó ha venned kéne ...........és "csak" majd másfél pénz
namost megint nem fikázásból írom .......csak ennek fényében ítéljünk

amúgy egy barátomnak van mostmár idestova 2 éve és ...jó ő óvatos duhaj és nem akarja széttépni de 22000 kilométerrel az égadta világon semmi baja nem volt eddig
most cserélt láncszettet
olajcsere az 5.000 km...nála és jó olajat tesz bele a légszűrőt meg 2 hetente kipucolja olajozza
mindene eredeti ......és nagyon meg van vele elégedve....üzembiztos megbízható motor
a hűtő ventillátor gyári tartozéka az S-nek ? mert ezen az is van
azt tapasztaltam, hogy elfogadnám, mert digit km/h, lábtartó, index plusz berúgó is van rajt
elég szar volt menni mert nyálkás volt az eső miatt, de hamar fent volt 80-90-en és evvel a sport kipuffal elég szép a hangja is
wow kösze régebben én is gonolkoztam rajta...de amugy tegnap egy ismim kért meg tudakoljak meg már rola többet...mik a tapasztalatok...mert mocc vétel előtt áll...és megteccett neki is ....
hétközbe mindennap megyek az biztos én is
Én meg este kinézek a kocsmába azt kész mert ilyen szemétláda időbe nem megyek ki!
Hétfőre jó időt mond marad az sajna!
ja de megoldottam azért ........ kátéjem szépen világít
itt is esett és amúgy is hideg szar volt minden ...a bokrok is vizesek és a könyöködön folyott a vasszer ...

mindíg elbaszódik hétvégére.

úgyhogy elmegyek bálba és berúgok és holnapot is leszarom
Ne is mond,tiszta ideg vagyok,annyira szerettem volna kimenni ma már alig vártam!
De így 2perc alatt szétázom!
na jó szar időnk volt

enyémet is kipróbálhatja
Mi az? Csak nem?
Enyémet kipróbálhatod...
akkor teccett a drz? mit tapasztaltál vele kapcs?
hehe mondjuk ez csak csöppnyi része a bandának
hihi szép kis gépállomány ...no meg a Jockey-s kalap tiszta szóóóószfork raaancsssssss
aza lényeg,hogy akkor jól esett