Szevasztok.Ha van innek valaki Szolnokrol vagy környékéröl,és még holnap az utja a Szolnoki veterán börzére vezet,szoljon aztán dumálhatunk...Mivel egyik haver kisérem
Sziasztok. Megjöttünk mi is a motorozásból délelött pálya karbantartás majd 2 fele ki .Az a szörny egy film föszereplöje volt vagyis statiszta a Hell boy 2-ben .
Sziasztok,olajcsere elött állok most egy yamaha yfz 450-em van.Nem tudnátok megmondani h milyen olaj valo bele?Mondanak itt 10w40..10w60.Meg mien márkát ajánlottok?Elöre is köszi
szerinted úgy is annyira jó ha venned kéne ...........és "csak" majd másfél pénz
namost megint nem fikázásból írom .......csak ennek fényében ítéljünk
amúgy egy barátomnak van mostmár idestova 2 éve és ...jó ő óvatos duhaj és nem akarja széttépni de 22000 kilométerrel az égadta világon semmi baja nem volt eddig
most cserélt láncszettet
olajcsere az 5.000 km...nála és jó olajat tesz bele a légszűrőt meg 2 hetente kipucolja olajozza
mindene eredeti ......és nagyon meg van vele elégedve....üzembiztos megbízható motor
azt tapasztaltam, hogy elfogadnám, mert digit km/h, lábtartó, index plusz berúgó is van rajt
elég szar volt menni mert nyálkás volt az eső miatt, de hamar fent volt 80-90-en és evvel a sport kipuffal elég szép a hangja is
wow kösze régebben én is gonolkoztam rajta...de amugy tegnap egy ismim kért meg tudakoljak meg már rola többet...mik a tapasztalatok...mert mocc vétel előtt áll...és megteccett neki is ....
szerinted úgy is annyira jó ha venned kéne ...........és "csak" majd másfél pénz
namost megint nem fikázásból írom .......csak ennek fényében ítéljünk
amúgy egy barátomnak van mostmár idestova 2 éve és ...jó ő óvatos duhaj és nem akarja széttépni de 22000 kilométerrel az égadta világon semmi baja nem volt eddig
most cserélt láncszettet
olajcsere az 5.000 km...nála és jó olajat tesz bele a légszűrőt meg 2 hetente kipucolja olajozza
mindene eredeti ......és nagyon meg van vele elégedve....üzembiztos megbízható motor
elég szar volt menni mert nyálkás volt az eső miatt, de hamar fent volt 80-90-en és evvel a sport kipuffal elég szép a hangja is
Hétfőre jó időt mond marad az sajna!
mindíg elbaszódik hétvégére.
úgyhogy elmegyek bálba és berúgok és holnapot is leszarom
De így 2perc alatt szétázom!
enyémet is kipróbálhatja
Enyémet kipróbálhatod...