Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gábor korábban írtad hogy nem rendszámos az Aprilliád.
ha újonnan vetted miért nem úgy kérted?
elvileg nem sok plusszköltség úgy kihozni vagy tévedek?
Nem tom mindben volt valami jó,de 2000-ben az sx250-ben semmi!A yz426f-ek 2001,2002 akkoriban jók voltak ...meg volt egy pár 12év alatt de csak cross,meg most 2éve SM...ja meg a yz450f nagyon sokat kibírt 2év cross 1év sm
Jobban kimotorozható és kezelhető akkor neki,meg jobban is érzi ezek szerint.
Van ilyen is!
ebből is látszik hogy egy vadálat motor az!
741 vagy mennyi LE vel
sanya!
nyertem!
én csak onnan mérem össze, hogy sokkal jobban kidöglök a 250 2t-n, mint haver az ő 400drz-jén... de fordítva is igaz, ha csere van.. 2t nagyobb odafigyelést igényel..
bocsánat
ötödikbe is feláll
egy ismerős 450 4t ről ült vissza 125 2t-re
és a kis zümmögővel jobban megy mint a 450-el anno, pedig kb 85-90kg
de nem is hallod hogy leesne a fordulat
a 450-ket alázza vele
Igen azt szokják mondani aki tud 2T vel menni az 4T-vel is tud,de fordítva nem igaz már.
te szegény
baj ha nem sírom el magamat hogy alád raktak egy motort?
Neked mi volt eddig a legjobb géped?
a versenyzők is 2t-vel tanulnak
ha azt tudod kezelni a 4t könyebb lesz
mindennek megvan az alapja, a krossznak a 125 2t
Igen én mondom,de én SM-ezek vele és nem az első mocim,meg nemis az enyém hanem a promotóé,ezt adták csak hozzászoktam,a mu-száj nagy úr
jó ezért írtam hogy Ridertől függően!
én nekem is volt szerencsém kipróbálni egy 525-s EXC-t (Zoozee gépét) és az is gázadásra 2esbe emelte az elejét meg a motorfék
aki 2T ről átul 4T re "újra kell" tanulnia motorozni
ezt nemtudom kimondta de igaza van
Odaadtam neki a gépem mondom neki menj vele,leszáll róla azt mondja ez nekem sok,mondom akkor mit akarsz te egy Husaberg FE650-el,még azt mondom ha utcán használná műszakis motorként,na de pályázni.
erős 2t nek az a baja, hogy amíg egy nagyobb 4t vel tudsz nyomatékból menni, nem kell figyelni a gázra, addig a 2t hirtelen tud lenni olykor, és teljesen máshogy kell hozzá állni emiatt!
a 125 2t krosszmoci a legjobb megtanulni krosszozni
meg utána is
odalehet azzal baszni bármelyik 450-t ha olyan kezekbe kerül
én is szeretnék egyet, csak kicsit többe lenne a fenntartása mint a jelenlegi motormnak
és sajnos ez most számít
Végy egy lapátot azzal üsd hátba izomból a haverodat és mond neki ,hogy ilyet érezne ha a 650-en elhúzzná a gázt
És ezt pont te mondod az 650-es gépeddel a segged alatt?
Ez a lényege,a gyerek van 75kg egy CR125 vagy KX125 teljesen tökéletes választás lenne neki,én is ha most vennék mocit semmi képp nem vennék 450-nél nagyobb gépet!
mint yamaha1987 hogy őneki 450 4T kell mert az erősebb mint egy 250 2T
csak van amikor a 2T körbemotorozza a 4T-t (Ridertől függően!)
ismerek egy srácot aki kb 20 éve motorozott és vett egy cr500-t, előtte crossmotorjai voltak
az első menetről a mentő vitte el
pedig volt tapasztalat bőven
utána az a motor egy másik emberhez került, ő is gyorsan eladta, egyszerűen motorozhatatlan

Sokan azt hiszik nagy LE=fasza motoros vagyok

csakhogy az a jo amikor a géppel együtt vagy és nem küszködni kell vele, lehet 2-30 Le-vel is szépen menni, ismerek olyat aki amatőr krosszost(250 4t)-t lenyomott egy dt 125tel krosszpályán
Nem értelek,miért mondod ezt?
Én nem örülök a nagy LE-nek!