Lazitsd fel a tengelyanyát és told úgy,vagy tedd fel bakra és akkor kiderül...mármint a probléma forrása nem az ég
Menj ki melegítsd be a motort,utána szépen dobd fel gyorsan egymás után harmadikba szinte alapjárat fölött valamivel,lépéstempóba majd utána csapd oda neki izomból...ha csak visit motor akkor csúszik,ha meg megrázza magát is elgyorsít akkor meg jó a kuplung...kb
Váltóban olajat szoktad cserélgetni?
karbira gyanakszom amugy hogy ottvan vmi, nemolyan régóta csinálja kb. mikor kezdődtek a nagyon hidegek, aztán mostanában nemcsinálta de ma megint... ugyhogy majd megnézem, köszi a választ
azon én is gondolkoztam de ha felpörög 4.500 re akkormár nem
meg miért van az hogy nehezebben tudom most tólni a motort (ki a helyéről) lehet az hogy szorul a kerék?
karbi +légszűrő környékét alaposan átnézném,de először is jó lenne behatárolni,hogy mióta csinálja ezt és volt-e ennek előzménye..szerintem
Amúgy meg szerintem a DRZ-nél jobbat rendes emberi használatra nem találtak ki egyhengeres motorkerékpároknál....egyszerű,jól kezelhető,és megbízható a végtelenségig...természetesen a megfelelő karbantartások mellett
hmm elég érdekesen néz ki....
amugy meg lenne egy olyan kérdésem hogy: mostanság van egy olyan jelenség hogy megyek mocizni és amikor már egy ideje megyek szóval nem hidegen, meghajtom kicsit és utána nem esik vissza a fordulat.
ez mitől lehet? meg olyan is van néha, hogy beindítom pörög aztán szépen visszáll alapjáratra..
várom a válaszokat!
Menj ki melegítsd be a motort,utána szépen dobd fel gyorsan egymás után harmadikba szinte alapjárat fölött valamivel,lépéstempóba majd utána csapd oda neki izomból...ha csak visit motor akkor csúszik,ha meg megrázza magát is elgyorsít akkor meg jó a kuplung...kb
Váltóban olajat szoktad cserélgetni?
meg miért van az hogy nehezebben tudom most tólni a motort (ki a helyéről) lehet az hogy szorul a kerék?
Amúgy meg szerintem a DRZ-nél jobbat rendes emberi használatra nem találtak ki egyhengeres motorkerékpároknál....egyszerű,jól kezelhető,és megbízható a végtelenségig...természetesen a megfelelő karbantartások mellett
kellemes csalódásban volt részem a DR-z/S kipróbálása után....... TETSZIK
épül a paripa?
amugy meg lenne egy olyan kérdésem hogy: mostanság van egy olyan jelenség hogy megyek mocizni és amikor már egy ideje megyek szóval nem hidegen, meghajtom kicsit és utána nem esik vissza a fordulat.
ez mitől lehet?
várom a válaszokat!
Hát én nemigazán...még vagy 2 hétig...
Mi újság,jártok ki motororozni?