Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy ők az xr nem beinduló univerzumban laknak.
na mi a gáz ?
lehet hogy ahonann elhozták egy másik univerzumba volt és ott beindul minden
Nem is mernek a közelembe jönni....
Hát nem értem amikor kipróbáltátok jó volt amikor haza értetek meg már nem.
meghúztuk 5be ..... és akkor lehetett hallani...
Ha nem indult be akkor hogy csetteg benne valami?
hideg volt , minden jó volt ......
Eddig csak kétütemü szekereim voltak, ezért nemigen tom, a szelepeknél nem szabadulhat el valami ?
Amikor elmentetek ki próbálni inditás előtt néztétek hogy meleg-e a blokk?
uhh baszod amugy semmi fingom se nincsen
Az arra járók meg azt gondolják rólad vályog vető cigó vagy.
Neem nem, ezek kiküszöbölve...
szivató benzincsap + nincs benyomva a gyors leállító?
Helloka!
Ma voltunk motort nézni, elhoztunk egy honda xr600 ast , mikor kipróbáltuk fasza volt meg minden, pöccre indult.... hazahoztuk, lekaptuk a futóról, és baszott elindulni , egyszer kétszer mindtha majdnem már bepöffenne de semmi és elkezdett benne valami csettegni, valami elszabadulhatott benne?Mindtha valami beleverne a dugóba....
Nemigen vágom még ennek a blokkját, mi lehet ezzel a szarral?
A sárga agyag nemkülönben.... Hónapok kellenek, mire elmossa a garázs elől az eső
Nálunk meg igazi jó fekete főld van.Na az aztán szaporodik gyorsan a motoron sárban.
Mondjuk nálunk nyári 50 fokban is van patak átkelés meg dagonya... Tehát minden veretés után mosni kell
dehát a rakétán is van hátul kéremszépen
Az biztos. És felénk is az van. Aztán ha nagyon tetves, akkor nem nagy élmény. Meg még fel kéne dobni a zsír háccsó gumát is
na ja a zagyagyot meghülyitette ma rendesen
Én is holnapra terveztem egy kis motorozást de most már nem megyek nincs kedvem megint egyórahosszat motort mosni.
Holnap ki akartam menni. De múlt héten még kimondott tetves volt a pálya. Ez az eső nyáron jobb lett volna
Erre is.
Kábé akkor eredt el felénk is b...sszameg