Jah mégvalami én a Spy gyári krosszánnak meg se tudtam emelni szinte az elejét...Egy Drz-vel viszont így jártam....Egyforma lóerő és a Drz 30kilával nehezebb,,,
Semmi esályed.... De nem értem mért hiszi mindenki hogy a lóerő lényeg....Egy Yamaha Trickerrel 250 négyütem kb 20ló egymillioszor könnebb egykerekeni mint egy 40loves überfasza gyárikrosszal......Ez nem lóerőpóóóóóóóver hanem Torque...Markolj bele a gázba nagyot egyesben oszt majd meg érzed hogy mit kell csinálni! (elején célszerű földuton és gerincprotektor kötelező ) Csak a 75 foknál nagyobb vílí az elfogadható
Szerintem ne kuplunggal. Mész tegyük fel 2 esbe (sose mentem ts-r rel, szal nemtom hogy milyen...), aztán olyan 20-25 fele fél gázt húzol, hirtelen ráhúzod a gázt, megrántod a kormányt, és már fent is van. Ja és 1 kicsit hátraülsz.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni hengerfejtömítés ügyben, visszaolvastam a forumot és ott azt írtátok hogy a fém rétegek ki kell mosni benzinben és tömítöpasztával összerakni. Kérdésem hogy milyen tömítőpasztával? Azzal amivel a blokk többi alkatrészét tettem össze a piros olajállóval?
Mi folyik itt Gyöngyösön?
mizu? miféle csapatás várható holnap ki merre hányszor miféle?
így is csúszik a kuplungom egy kicsit