Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát t.csabira v.robira stb...
Szpáj kire gondoltál? ? ? ? ? ? ? ?
hát akkor remélem hogy minden ok lesz és lesz kivel jöjjél
akkor vasárnap elpendülök/lünk arra,persze ha lesz kivel és minden ok lesz
szevasztok...roekjozsi nem igérek semmit,nem mondok semmit csak annyit,hogy ha kész lesz hétvégére a motorm
Jah mégvalami én a Spy gyári krosszánnak meg se tudtam emelni szinte az elejét...Egy Drz-vel viszont így jártam....Egyforma lóerő és a Drz 30kilával nehezebb,,,
Jóestét!
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Semmi esályed.... De nem értem mért hiszi mindenki hogy a lóerő lényeg....Egy Yamaha Trickerrel 250 négyütem kb 20ló egymillioszor könnebb egykerekeni mint egy 40loves überfasza gyárikrosszal......Ez nem lóerőpóóóóóóóver hanem Torque...Markolj bele a gázba nagyot egyesben oszt majd meg érzed hogy mit kell csinálni! (elején célszerű földuton és gerincprotektor kötelező ) Csak a 75 foknál nagyobb vílí az elfogadható
helló!
mizu? miféle csapatás várható holnap ki merre hányszor miféle?
igen? mikor?
szia ! lassan megyünk kompótra
Hella EC-ek
holnap letesztelem a módszereket
aha
Szerintem ne kuplunggal. Mész tegyük fel 2 esbe (sose mentem ts-r rel, szal nemtom hogy milyen...), aztán olyan 20-25 fele fél gázt húzol, hirtelen ráhúzod a gázt, megrántod a kormányt, és már fent is van. Ja és 1 kicsit hátraülsz.
nah azért a tsr is emeli az elejét .... csakhát egy kicsit .....
hát én egyesbe tolom xtvel...kuplung,csutka gáz és kidobom..nem kell rántanom csak hátrébb ülnöm picit...akkor tsrrel csak könnyebb rx meg jött gázra
pörgessem fel és basszam ki és miközbe kiengedem rántsam?
így is csúszik a kuplungom egy kicsit
Szerintem simán. Csak ránts nagyot, és hirtelen gáz
kuplung vazze
szerintetek a TS-R el van esély 27 LE vel úgy egykerekezni hogy 5-6000 nél felrántom az elejét?
mondjuk, de tökéletesen jó a gumiám is
vagyis F.B.S Tömítő paszta
nekem F.B.S ragasztóval van összerakva
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni hengerfejtömítés ügyben, visszaolvastam a forumot és ott azt írtátok hogy a fém rétegek ki kell mosni benzinben és tömítöpasztával összerakni. Kérdésem hogy milyen tömítőpasztával? Azzal amivel a blokk többi alkatrészét tettem össze a piros olajállóval?