na én meg ideges vagyok.... mégjobban csörög meg felpörög magától a moci ugyhogy hengerfejez vmeik nap lekell szedni megnézni mi a hiba..... egésznap készültem hogy megyek majd egy faszát erremeg... b*ssza meg
Hella srácok...tudom h off meg nem passzol ide, de ma vettük muttinak...a kis italjet torpedót...ááá...süvítettem mint a szél...90et simán viszi...má non hiányzott
Üdv..crossosok!
Véleményeteket kérném hogy a 2T vagy 4T az igényesebb?gondolok itt pl egy javitásra...vagy h melyiknél kopnak jobban az alkatrészek...dugó csere ..olaj...stb..melyiket ajánljátok?
mindkettönél 250 be gondolkozok...
Helló!
remélem van itt vki és tud segíteni, a probléma:
szelepet állítottunk faterral mert hallatszott már szelephang, aztán meg nemmúlt el és észrevettük hogy akkor jön amikor nyitnak és jönnek felfele hallatszik egy csattanás. Na ez mit lehet? sürgős lenne előre is köszi
Jó hamar hazaértél.
250 elég pörgös szerkezet,muszáj a szezononkénti generál..
2t 250 bél is szezononként kell ujitani kb...de kb harmad annyiba kerül...
Véleményeteket kérném hogy a 2T vagy 4T az igényesebb?gondolok itt pl egy javitásra...vagy h melyiknél kopnak jobban az alkatrészek...dugó csere ..olaj...stb..melyiket ajánljátok?
mindkettönél 250 be gondolkozok...
remélem van itt vki és tud segíteni, a probléma:
szelepet állítottunk faterral mert hallatszott már szelephang, aztán meg nemmúlt el és észrevettük hogy akkor jön amikor nyitnak és jönnek felfele hallatszik egy csattanás. Na ez mit lehet? sürgős lenne előre is köszi
Van egy eladó 3szor utcán használt Axo cross nadrágom ,szinte új!sárga fekete színű!Ha valakit érdekel Írjon emailt!
Képet maid rakok fel!