Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de rosz volt látni,hogy mind anynian hot ganésak,sárosak mind a dög én meg full tisztán MOTOR NÉLKÜL ÁLTAM OTT
am...találkoztam gerrével meg kokoval meg még egy srácal(öt nem simeritek)aztán beszéltünk pár sort...
akkor gyóóóóóó
ebben semmi off nincs...volt már ettöl offabb
na én meg ideges vagyok.... mégjobban csörög meg felpörög magától a moci ugyhogy hengerfejez vmeik nap lekell szedni megnézni mi a hiba..... egésznap készültem hogy megyek majd egy faszát erremeg... b*ssza meg
Hella srácok...tudom h off meg nem passzol ide, de ma vettük muttinak...a kis italjet torpedót...ááá...süvítettem mint a szél...90et simán viszi...má non hiányzott
Szia!
Jó hamar hazaértél.
Elvitték az mz-t

Szióka!
4t nél a 450 szervizigényességileg jobb,tovább birják azalkatrészek....
250 elég pörgös szerkezet,muszáj a szezononkénti generál..
2t 250 bél is szezononként kell ujitani kb...de kb harmad annyiba kerül...
Üdv..crossosok!
Véleményeteket kérném hogy a 2T vagy 4T az igényesebb?gondolok itt pl egy javitásra...vagy h melyiknél kopnak jobban az alkatrészek...dugó csere ..olaj...stb..melyiket ajánljátok?
mindkettönél 250 be gondolkozok...
hello all
Nem látszik a füsttől semmi.
értem köszi a gyors választ ha vkinek van még tippje mi lehet várom, de most mennem kell!
lehet hogy elkopott vagy beverődött a szeleptányér
Helló!
remélem van itt vki és tud segíteni, a probléma:
szelepet állítottunk faterral mert hallatszott már szelephang, aztán meg nemmúlt el és észrevettük hogy akkor jön amikor nyitnak és jönnek felfele hallatszik egy csattanás. Na ez mit lehet? sürgős lenne előre is köszi
Sziasztok!
Van egy eladó 3szor utcán használt Axo cross nadrágom ,szinte új!sárga fekete színű!Ha valakit érdekel Írjon emailt!
Képet maid rakok fel!
na de ha jöttök mondtam gerrrének,hogy telegrácsizzatok azt biciklivel kitekerek
halle...sajnaos én ma nem produkálhatok semmit jó veretést nektek
Rádzsör det áj kápi óver genya
Sziasztok.Valaki nemtudja holkapni ezt a fazonu cross bukot(levehető állu)
Cső Mályjjsztró! Vazz, én meg iwiwen próbáltam veled kontaktolni
Spy! Mivel nincs emesenem ezér ittveszem fel a konnektinget...SzóvAl holnap mi a rák van ? ? Megyünk? ?
köszi