Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hírdetésben van
kepesmotor.hu enduro
Bocs, lemarattam valamiről? Mivan az Áprilissal?
Így okés
Találtam egy 2005/11 FC450-et 799E-ért.
Ez is pofás!
elkezdtem pumpálni a féket (gyorsan lenyomtam vissza engedtem)
utánna LENYOMVA tartottam a fékpedált a fékmunkahengeren egy (nekem legalábbis) fekete sapkás "légtelenítő" csavar van azt elkezdtem kifelé tekerni és amikor megjelent egykis olaj vissza tekertem
és EZEK UTÁN engedtem fel a fékpedált
sztem igen...mondjuk teljesen kijött belőle az összes olaj a rendszerből...írd le, h te hogy csinálnád, ha egy csepp olaj se lenne benne, és azt akarod, h jó legyen
Szépnek,szép a biztos!
Ha olyan megbízható mint amilyen szép akkor jó gép lenne.
Ha jól rémlik, a 3-as dobfékhez, a 4-es tárcsához jó. Utóbbinak magasabb a forráspontja
Hali! Nem egészen így van. Az Elemi ösztönben angzott el seronsztón szájából, hogy: Kefélt már kokósan, Nick? Na, én ennek a magyarosítása vónék....
szépen néz ki
Aha,akkor megpróbálok nézni 450 vagy 550-et!
De az is lehet hogy kipróbálom azért egy 501-et is amit néztem az nagyon úgy néz ki hogy egyben van és szép is!
680E az ára és 2002-es!
nincs valakinek eladó protektoringje?
dot 4 szerintem sűrűbb
Cső cső!
Cr 250 r be fékolaj jó bele a dot 3? mert nekem az van itthon?
mennyivel jobb a dot 4?
jól légtelenítetted?
csáó
tudna valaki adni egy linket a hátső főfékhengerről endurohoz? Vmiért nem pumpálja az olajat, olyan mintha csak szívná-fújná a levegőt, de olajat nem nyom:S Aza furcsa, h azt akartam h keményebb legyen a fékem, állítgattam és mostmár semmi:S Mi történhetett vele?:S
nekem anno azt mondták, hogy a 450-550-650 közül válasszak, mert azok a tutik. Az fix, hogy jobb a karbi és a gyújtás az újabbakon. Az 501 se rossz gép, de sajna vannak bajai mint minden régebbi gépnek, ja és az alkatrész is drágább mint az újabbakhoz.
részemröl nem...de szerintem gerre sem meg a többiek sem mennek....
Spy
akkor holnap nem lesz motorozás?
Cső cső!
Cr 250 r be fékolaj jó bele a dot 3? mert nekem az van itthon?
mennyivel jobb a dot 4?
2002-es HUSABERG 501-ről mi a véleményetek,megbízhatóság,időtállóság érdekelne,jó mocik vagy sok gond van velük?
Nagyon szervíz igényesek?
én is be voltam öltözve min állat...sapek a fejbe...téli kesztyűűű...termo kabi...de a könny azért kicsordult a szememből
Egy hengerfely felújitás árából veszel minimum 4 jó fajta dúgatyut a 2t-be!
na de azért nem volt rosz.....egy kicsit megjárattuk a haverhoz javitásra vitt 1.3as polot -