milyet próbáltál ?
fordított telósat vagy műanyagtankosat vagy fémtankosat ...esetleg évjárat / fénykép
amúgy teljesen jó motorok /persze annak fényében ha állapota jó /
ilyen hobbyendurózásra amit mondtál ,hogy akarsz csinálni és rutint szerezni kifejezetten jó gépek ezek
nem is szervízigényesek persze gondozni mindegyiket kell de ha odafigyelgetsz rá hálás társ lesz ....volt 2 a környéken (ja megint lett egy mostanában) ...régebben próbáltam öket arra emléxem, hogy frankó kis masinák .....jó nem egy horror de fasza
ja kiprobáltam még egy Ktm sx-250-et is 97-est de hát nem volt szép hangja zörgött csatagott lehet hogy jobb mint a suzui vagy a honda de nem egy bizalom gerjesztö masina az biztos de érezhetöen erösebb náluk
hát hogy nem horror abba ne menjuk bele mert nincs túl nagy off road multam és már attól össze szarom magam ha nincs egyszerre mind a két kerek a talajon ha ilyen régot meg van a gépek akkor biztos tud majd mondani okosságokat mert kicsit körbe jártam az alkatrész ellátást és eddig a honda és a suzi a befuto a kawa nagyon drága és sok idö mire meg jön a yamaha meg simplán drága ja gyári cuccokról beszélek
Szaisztok ha nem gond akkor vissza térnék a reggeli témámra szóval lementem kiprobálni egy Suzi RM-X 250-et és hát elég meg gyözö volt a paripa valaki probálkozot már közületek ilyen sárkánnyal mert jo lenne néhány észrevétel......
ktm sx-ből nincs is fémtankos
fordított telósat vagy műanyagtankosat vagy fémtankosat ...esetleg évjárat / fénykép
amúgy teljesen jó motorok /persze annak fényében ha állapota jó /
ilyen hobbyendurózásra amit mondtál ,hogy akarsz csinálni és rutint szerezni kifejezetten jó gépek ezek
nem is szervízigényesek persze gondozni mindegyiket kell de ha odafigyelgetsz rá hálás társ lesz ....volt 2 a környéken (ja megint lett egy mostanában) ...régebben próbáltam öket arra emléxem, hogy frankó kis masinák .....jó nem egy horror de fasza
nem egy horror masina...jól kezelhető...nyugodt gépezet...
enduróra tökjó
voltam ma a Pannonia Ringen kibicikliztem eggyet!
sok jó gépezet volt tele volt supermotoval crossokkal!
itt van pár kép:)
EBBE VAN DUGÓ ÉS INGYEN OSZTOGATJÁK !
lehet hogy elkezdheted kifaragni a dugót
jómókának nézünk elébe, de még semmi baja csak jobb félni mint megijedni
tuning henger miatt, lehet sz..patos lesz kicsit, vagy nem?