Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kéne hát!
A bnődet meghagyom zozinak...bár ha akar a mocijáért cserébe "valamit" - hát egye fene, hagyom magam!
Jobb reggelt mindenkinek!
Végre valamivel jobb lett az idő,mert ez a tegnapi katasztófális volt.
Majd belefagytam a gatyámba amikor melózni voltam délután.
Mai nap ha még egy kicsikét enyhülne az idő délután ki is mennék motorozni.
hihi kéne mi...
szép napot....
Helló! Beszéld meg a bnőddel hogy adja nekem a mociját! Lécciléccilécci!
Jó reggelt
ez az én gépem volt, csak elfelejtetem levenni a hirdetést. Akinek eladtam az kicsit állítólag bütykölte, és már fain, itt hirdeti: http://www.hasznaltauto.hu/179...

Mondjuk ennyiért baszott sok, nem ér ennyit, de 300 körül bőven jó
nem, neki is volt, de már eladta...
amúgy reggelt !
jó lesz
Sött erröl van szó? http://www.kepesmotor.hu/yamah... mert ha igen akkor szerintem jövöhét végén megnézném a vasat
Látom még mindig a csapatban van a gép havernak adtad el?
hat igen nekem is a yamaha felé huz a szivem volt dt-m xt-m és nem csalodtam egyikben sem mindegyik tette a dolgát csak jo lenne márs tupisut is kprobálni vagy hallani felöle.Minden képpen beszélek vele köszönöm az infot
ha előre teszel egy fém fékcsövet(15 ezer)a féke is kifogástalan lesz!meg persze nissin betétet
Yamaha WR-ről tudok nyilatkozni mert nekem az volt.

Jó kis gépezet, brutálisan erős, a futóműve hozza a kor színvonalát, a fékei elég gyengék, de azért megáll. Ja szervízigénye szinte 0 volt nekem 1 év alatt.
wr 200-as ezek közül a legstrapabíróbb és afutóműve is jó(yz 125 van benne)a blokkja erős és pörgős,de kérdezd rolit a gas gas-ban!
Sziasztik riderek
Motor vásárlás elött vagyok de jo lenne egy kis élmény beszámoló
Szóval szeretnék venni egy 200 vagy 250-es 2T endurót Suzi RMX,Kawa KDX,Yamaha WR de sajna semmi infon nicsen róluk és jo lenne felük csapatni egyet vagy legaláábis beszélgetni valakivel akir redszeresen nyüstöl egyet.
Még valami nem versenyezni akarok csak turázgatni erdöt mászni ilyesmi szóval nem akarom a motor határait probálgatni csak a sajátomét
jó volt T-Bor TEAM esekből voltunk 3an aztán eltünt a Gődér szóval 2en maradtunk
Reggelt Fékolajtartály téma...igen szivatós tud lenni.(föleg ha már elnyalták a csavar fejét )Kis bitfejet belekell kocogtatni(persze ami pontosan beleillik)és ugy megnyillik.
Szép jó reggelt!
Halljátok, tegnap brutál módón megszívatott a gépezet. Fékolajat cseréltem, és az első fékolajtartály tetejét nem bírtam leszedni, totál belegyógyult a csavar, vagy csak egyszerűen valaki nagyon megtépte. 6-7 órámba került, mire kitudtam szedni azt a két csavart! Komolyan mondom majdnem szívrohamot kaptam, de hála Istennek sikerült egy karcolás nélkül megúsznom a dolgot, de leizzadtam rendesen. Figyeljetek azokra a csavarokra, mert nem gyenge bosszúságot tud okozni!
Szürkevas...azaz álúminyium
Jah Ezüst
Na mizu milyen volt a koncert Szkájró koléga?
arany akkor van ha átlépted a 00.00-át szoval arany