Nem tudom hogy ez a jóember honnén vette az infót,de ha így lenne tudnék róla!
Mivel nagyrészt én rendezem(90%-ban) és teljes a rálátásom a maradék 10-re is,biztosan mondhatom azt hogy hülyeség!
Arról nem is beszéve hogy a versenynaptárban szerepel a 2008 as versenyünk is.
Természetesen voltak próbálkozások(más rendezni vágyó egyesületek részéről) arra hogy eláztassanak,és ők kapjanak lehetőséget.De hát a számok és a tapasztalatok elég meggyőzőek.
Mióta rendez az egyesületünk,minden évben nálunk volt a legtöbb induló,és néző!
Ez nem vicc!
És úgy gondolom hogy ez valamit jelent.Aki meg nem így gondolja az vegye be!
Egyetlen gond lehet a versennyel kapcsolatban az az önkormányzat.
A polgármesterrel közel 15 éve vívunk,és nem úgy tűnik hogy változna a véleménye a sportunkról.
Ezért már megfordult a fejemben hogy elég volt,itt a vége,de azért nem szívesen hagynám széthullani amit éveken keresztül építgettünk!
Tehát hajrá Magyarok!
Az endúróról meg annyit hogy a Farkas Lajosbá szeretné ha a szeptemberi endúró Bajnokijának a Cross speciált itt szeretné tartani.Rajtunk nem múlik,de a Bérces úron annál inkább!
http://www.sportmotor.hu/motor...
itt írták hogy nagyon jó verseny volt meg ilyenek és a "Lassies" be írta hogy "Kár hogy Csolnokon ez volt az utolsó ezen a pályán!"
rákérdeztem hogy ezt hogy érti és arra írta hogy "vmi vezetőség tiltotta be asszem a cross versenyeket (országosokat) De ezután asszem enduró versenyek lesznek ha minden igaz"
Zoozee gyertek csak nyugodtan,legalább megörökítelek az utókornak