Lófasz se kell hozzá, csak bemész egy simson boltba, veszel féklámpakapcsolót, E-s lámpát, egy tükröt, egy digitális bicikli órát és ennyi. Ezeket felhiccölöd a gépre, és betolod vizsgázni. Ja a gumik ne krosszgumik legyenek és ne legyen herélve a kidörrentő. Ha mindez megvan simán átmegy a KPM vizsgán gond nélkül, utána meg már csak le kell szedni ezeket a lomokat és mehetsz is.
hát végem:D tököm nem igazodik ki ezeken a hülye jogszabályokon:D
akkor térjünk rá másik kérdésre:S
szerintetek mennyit érhet egy k7es Drz? rendszámtábla nélkül, nem nyomtatott papírokkal, és nem lopottan:D nem találtam egyet sem neten, ami K7es, és rendszámtábla nélküli:S ezért nemtom mi az ára:S
vmi tipp?
eddig ok, hogy csak csalással, de ha felszerelem úgy,hogy közűtra alkalmas legyen? akkor elméletileg lekell nekik vizsgáztatni,hisz minden szabályos
de még mindig nem értem, mi a fasz ez a 2008as jogszabály,hogy nem lehet ilyen kategoriás motorokat vizsgáztatni?:S motor boltos gyerek mondta:S
olyan helyre kell vinni ahol megoldható, a megfelelő személyhez, a megfelelő helyre
nálunk tavaly a márkakereskedő sem vállalta hogy levizsgáztatja, mert akartunk venni zsír újat de csak papírral, de viszont tudom hogy megoldható, egyik cimbi nemrég vizsgáztatta
szerintem fű alatt passzold el 500e körül