Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ordít akinek a háza ég....tudjuk, hogy lopott
szerintem fű alatt passzold el 500e körül
egykis OFF de azért jó játék
Nem a postás az akksit
ne pörögj ezen a hogy vizsgáztok E drzt.

Lófasz se kell hozzá, csak bemész egy simson boltba, veszel féklámpakapcsolót, E-s lámpát, egy tükröt, egy digitális bicikli órát és ennyi. Ezeket felhiccölöd a gépre, és betolod vizsgázni. Ja a gumik ne krosszgumik legyenek és ne legyen herélve a kidörrentő. Ha mindez megvan simán átmegy a KPM vizsgán gond nélkül, utána meg már csak le kell szedni ezeket a lomokat és mehetsz is.
de ez nem lopott:D há wazz:D
tudom,hogy olcsóbb, én csak egy árat szeretnék tudni,hogy mégis mennyi lehet? millió? kevesebb? több?
A Motomixesek?
légyszi légyszi légyszi
hát a k6-os és a k8 között valahol
csak saccolni tudod...vedd figyelembe , hogy a lopott az olcsóbb mint a papíros
február 30
csolnokra hozzák neked
Csolnokra mikor jösz ki?
volt valami oda írva hogy mikorra viszik ki?
bizony
szennyező anyag kibocsájtás ?
vigyázz,kész,sajt, mekkrendeltem...köszi...gyakorolhatsz zooommolni ..ja remélem nem remeg a kezed
hát végem:D tököm nem igazodik ki ezeken a hülye jogszabályokon:D
akkor térjünk rá másik kérdésre:S
szerintetek mennyit érhet egy k7es Drz? rendszámtábla nélkül, nem nyomtatott papírokkal, és nem lopottan:D nem találtam egyet sem neten, ami K7es, és rendszámtábla nélküli:S ezért nemtom mi az ára:S
vmi tipp?
most 2008-nál az változott, hogy tudnia kell az euro 4 -es környezetvédelmi besorolást a gépeknek
jó hogy mert a Pancsinéni csinálja
amugy az eredeti is nyomtatott, nem? nyilván nem a náncsinéni írja írólapra
Ez most komoly vagy nem?
szerintem lassú vagy
eddig ok, hogy csak csalással, de ha felszerelem úgy,hogy közűtra alkalmas legyen? akkor elméletileg lekell nekik vizsgáztatni,hisz minden szabályos
de még mindig nem értem, mi a fasz ez a 2008as jogszabály,hogy nem lehet ilyen kategoriás motorokat vizsgáztatni?:S motor boltos gyerek mondta:S
nem kóstolgatlak csak hülyéskedek
és biztos hogy nem nyomtatott?
otthon nyomtattad?
olyan helyre kell vinni ahol megoldható, a megfelelő személyhez, a megfelelő helyre

nálunk tavaly a márkakereskedő sem vállalta hogy levizsgáztatja, mert akartunk venni zsír újat de csak papírral, de viszont tudom hogy megoldható, egyik cimbi nemrég vizsgáztatta
skyro ne kóstolgass:D nem lopott oszt csá:D
papírom van róla wazz:D
és mielőtt írnád, az sem lopott::D