Üdvözlet mindenkinek ! Volna egy nagy problémám és a segitségeteket kérném.
A gépem egy Honda XR,a gyári kipuff ki lett cserélve egy alacsony ellenálású hőleadó dobra,azóta egy kövér gázadásra alapjáratról lehorkol. Mi van ilyenkor ?
amugy van egy komplett ktm idomszettem....még nem sikerült beazonositanom,hogy pontosan mire,mikori....de szerintem 2003-2004-2005 exc-re stimmel
első+hátsó sárvédö
2hütöidom
2oldalidom
rajtszámtábla
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Husky 450 SMR elsőtelóját ki lehet cserélni enduro teleszkópra? Ha már itt tartunk, akkor lenne egy eladó komplett SM első futómű, fékkel, tárcsával, fékkarral, mindennel + 2 sm felni (első-hátsó), gumival együtt. De kellene helyette, egy komplett enduró futómű fékkel, kerékkel, mindennel. Akár szőrt-szőrért is!
már ő rég nem számolja ezt csak nektek adja be , hogy azt higgyjétek még csak annyira gazdag mint egy közönséges ember (pl. bill gates) ........nem ő már annyira csövön van ,hogy golyós vasvillával kell forgatnia a padláson a pénzhalmokat mert bedohosodik
A gépem egy Honda XR,a gyári kipuff ki lett cserélve egy alacsony ellenálású hőleadó dobra,azóta egy kövér gázadásra alapjáratról lehorkol. Mi van ilyenkor ?
persze cska ha itt beütne a ratyiság
első+hátsó sárvédö
2hütöidom
2oldalidom
rajtszámtábla
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Husky 450 SMR elsőtelóját ki lehet cserélni enduro teleszkópra? Ha már itt tartunk, akkor lenne egy eladó komplett SM első futómű, fékkel, tárcsával, fékkarral, mindennel + 2 sm felni (első-hátsó), gumival együtt. De kellene helyette, egy komplett enduró futómű fékkel, kerékkel, mindennel. Akár szőrt-szőrért is!
lehet számolja a millioit
itt mindenki dolgozik iskolázik sitáborozik akit ismerek.....ja meg van 1 aki fagyoskodik...1edül meg
hát lenne kivel pont most beszéltünjk össze ..de szar az idő ...lehet kicsit később nekimegyünk a hegynek
bíztam benne hogy kva jó idő lesz ehéten, de ebből még csak a kva idő jött be...
motorozni kéne menni ....persze mint az állat
mi van az épitkezésel, rég írtad, hogy mész munkásokat korbácsolni
már túl vagyok néhány agyvérzésen