Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közbe olvastam is és értem már mit irtál....
aha
ott a van egy fórum
Üdvözlet mindenkinek ! Volna egy nagy problémám és a segitségeteket kérném.
A gépem egy Honda XR,a gyári kipuff ki lett cserélve egy alacsony ellenálású hőleadó dobra,azóta egy kövér gázadásra alapjáratról lehorkol. Mi van ilyenkor ?
vissza térve a forumos dologra....szerintem az INDEX.HU lehetne nyitni egy ec topikot
persze cska ha itt beütne a ratyiság
amugy van egy komplett ktm idomszettem....még nem sikerült beazonositanom,hogy pontosan mire,mikori....de szerintem 2003-2004-2005 exc-re stimmel
első+hátsó sárvédö
2hütöidom
2oldalidom
rajtszámtábla
ez tök fura, mert pár hete én is épp erre gondoltam, hogy hol lehetne folytatni a társalgást, ha ez a topik besülne
Sziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, hogy a Husky 450 SMR elsőtelóját ki lehet cserélni enduro teleszkópra? Ha már itt tartunk, akkor lenne egy eladó komplett SM első futómű, fékkel, tárcsával, fékkarral, mindennel + 2 sm felni (első-hátsó), gumival együtt. De kellene helyette, egy komplett enduró futómű fékkel, kerékkel, mindennel. Akár szőrt-szőrért is!
titkos...még nem árulta el
majd rakjad fel ide a videok közé amit forgattál
melyik fórum halt meg ...amit szpály mondott
vigázz hova rakod a vasvillát
na megyek én is forgatok
már ő rég nem számolja ezt csak nektek adja be , hogy azt higgyjétek még csak annyira gazdag mint egy közönséges ember (pl. bill gates) ........nem ő már annyira csövön van ,hogy golyós vasvillával kell forgatnia a padláson a pénzhalmokat mert bedohosodik
nem tudom
lehet számolja a millioit erre tuti elő fog kerülni
mi van sanyánkkal a pirosvári millerrel ? nem firkál nekünk semmit mostanság
holnaptol igérgetik a jóidőt....
itt mindenki dolgozik iskolázik sitáborozik akit ismerek.....ja meg van 1 aki fagyoskodik...1edül meg
ronisnak a legjobb szewa
morgen,morgen,

hát lenne kivel pont most beszéltünjk össze ..de szar az idő ...lehet kicsit később nekimegyünk a hegynek
csak nincs kivel? vagy mi tart vissza?
bíztam benne hogy kva jó idő lesz ehéten, de ebből még csak a kva idő jött be...
hát annak már vége ..kész van ...csak bérbe korbácsoltam

motorozni kéne menni ....persze mint az állat
jó az neked?
mi van az épitkezésel, rég írtad, hogy mész munkásokat korbácsolni
áááááá
már túl vagyok néhány agyvérzésen