A koyo a világ leg jobb csapágyai között van!Ezt elhiheted!A GasGas-a első kerék csapágySKF 2800,koyo 4800,szerinted véletlen?Sztem én azért mind motor szerelő csak tudom mit építek be a saját motoromba!
Ha tényleg jobb , és megéri akkor rendben, igazából nem az 1200ft miatt aggódom, csak értelmetlen dologra hülyeség kidobni. Nálunk a cégnél elég komoly robot gépek vannak, és ott pl a szervizesek nagyon szidják az SKF csapágyakat, ők pl a Koyora esküsznek, mindig azt is rendelnek. Mind1 majd most leteszteljük meddig húzza.
az skf a legdrágább csapágy de minőségben nem éri el a koyót,én blokkba csak koyót tennék de kerékagyba sztem mindegy ,mert a sár és a gőzborotva mindkettőt ugyanannyi idő alatt eszi meg
Sziasztok.
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Voltam ma csapágyat venni, az első kerékhez, szerintetek SKF vagy Koyo? Az egyik 1500 a másik 900/db, megéri ezt a felárat az SKF? Tényleg jobb az egyáltalán, halottam már azért rosszakat is az SKF csapágyakról. Végül egyébként SKF-et vettem.
mivel nem a gyári kipuff van rajta...hanem más,az tök más karburálást igányel...azért fullad be csuma gáznál
állítsd be a karbitad,vagy vidd el olyanhoz aki ért hozzá aztán tuti lesz
Vagy 2003-asra jó vagy 2004-2005-ösre! De a "2 oldalidom"-ból arra következtetek hogy 2003-as lesz az (2004-től egyben vannak az oldalidomok a hátsó sárvédővel)...
drágább de a minőséget meg kell fizetni!
Akkor átvertek?
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Voltam ma csapágyat venni, az első kerékhez, szerintetek SKF vagy Koyo? Az egyik 1500 a másik 900/db, megéri ezt a felárat az SKF? Tényleg jobb az egyáltalán, halottam már azért rosszakat is az SKF csapágyakról. Végül egyébként SKF-et vettem.
állítsd be a karbitad,vagy vidd el olyanhoz aki ért hozzá aztán tuti lesz