Rendben. Köszi az infot srácok, már ez is sokat segített, mert nem is áll neki próbálkozni az ember. Viszont ezzel a yamival kapcsolatban elképzelhető visszatérek majd egy-két kérdéssel a szerelés folyamatában.
Na megyek.. jó éjszakát.
semmi..szopom a brét....jan 17 re igértek mindent....
most csütörtökre remélem már megjön...
holnap feldobom rá a láncot meg a lánckerekeket...aztán csak a hengerre vár a gép
Teljesen érthető, nekem is ez a véleményem. De mivel még nem láttam, nem tudtam pontosan lereagálni a dolgot. Csak pislogtam, jó lehet. De akkor most már tuti, blokk ki, és szétdönt. Ez van!
Ja hirtelen nem erre gondoltam . Majd most tavasszal remélem lesz ennek is építve egy leérkező és akkor lehet majd használni. Végre van újra traktor elég komoly gép úgy hogy rövidesen .Tavaly télen már ki lett már Pécelen próbálva ,sajnos nem voltam ott de csak jókat mondanak róla.
Először is, csak hogy leszögezzem. Én nem gondolok semmit. Nem is láttam még a motort. 1 hónapja vette a srác, és még nem volt alkalmam megnézni. Ezt csak azért mondom, mert csak az ő elmondásaira tudok hagyatkozni. Azért gondolja, hogy a főtengely szimering, mert elkezdet füstölni mint a vadállat, és eltűnt 4dl olaj a blokkból. Persze ettől még szivhatná máshonnan is. A szimeringről pedig folyamatosan győzköd, hogy márpedig kilehet cserélni a szétdöntés nélkül, ráadásul megkért segítsek neki. Holnap megnézem a gépet! Ezért kérdeztem, azért csak többet látatok már mint én.
Sziasztok.
Bocsi, hogy mindig zaklatlak titeket a kérdéseimmel. Szóval van egy haveromnak egy 2003 125 Yz, a lényeg a lényeg, hogy nagyon úgy nézz ki a dolog, hogy főtengely szimeringes a gép. Szerintetek van rá reális esély, hogy a blok kivétele és szétdöntése nélkül ki lehesen cserélni?
hála Istennek ezt a kis darab földet itten úgy híjják hogy Magyarország...amikor egy taxit átengednek fékhibásan a szigorított műszakin 5000é" (tapasztalat) akkor ez itt nem számít...
Vezethetnek be akármilyen új jogszabályt Feriék, amíg az emberek csórók addig lesz korrupció is...
csao