Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ktm biztos van kawát nem tudom. De szerintem ne erőltesd ezt a 2t dolgot lejárt az idejük
MAMI
nem lehet kivulről,mert kis körmok tartják...
próbáltuk volna,de zsombi(tanár( is azt mondta hogy nem lehet
jobb lenne ja
amugy szerinted lehet kapni uj 2t-t itthon?
vagy csak rendelésre hoznak?
gondolkozom hogy évvégén egy uj 2t kéne....
nem nagyon nyúlt más hozzá,csak haverom
amugy csak a blokk volt bent a suliban...csak bevittem a többi részét is hogy nyomatékra huzzak mindent
Azért nincs kész az a kurva motor mert ezer ember azon gyakorol a Mamiban
Igy jobb
Ez valami motorszerelő suliban van fényképezve? MAMI? M-FORCE?
Itt egy rajz, bár sokminden nem derül ki belölle. De úgynézem kívülröl cserélhető!
2004
Mikori?
enyémen is hasonló megoldás van
Amiket eddig, a 16 év alatt javítottam, minden!
A kx 80-ason igy van a szimering látszik hogy bentről fogja kefelé én is szívtam miatta szedhettem szét a blokkot
kx250
és ez melyik motornál működik?
Neked min volt ez a megoldás?
116szemes elvileg...asszem 1-2-t ki kell majd vennem
ilyet szerváltam
Ha a gyujtás oldalit akarod kicserélni, akkor lendkereket lehuzatod, egy vékony csavarhúzóval pedig kifordítod a szimeringet, vagy beletekersz két lemezcsavart és annál fogva kihúzod! Mielött berakod az újat, kicsit megmelegítheted hőlégfúvóval a szimering hejét, akkor könnyebben bemegy. Lehet hogy simán be tudod nyomni kézzel. A másik oldalon hasonlóképp.
Jó éjt
Figy.. Holnap megdumáljuk, tudom én kértem segitséget, de nem fogok tudni felkellni!
nem baromság..mert pl az enyémnél,csak belülről lehet betenni...szóval a főtengelycsapágyat is ki kellett venni...
mondjuk azt is kicseréltem,szóval mind1 volt

Most visszaránottál az álomból!
Mesélj kérlek!
Baromság, hogy szét kell dönteni a blokkot a szimering cseréhez!
Amit vettél láncot hány szemes? az én gépem is most így vár itt a hengerem lassan 4 év után nem mérhetö a kopás