sokat gyakorolunk,de még így is nagyon messze vagyunk sajnos el lett cseszve , mert rövid lett az asztal majd jövőhéten hozzá lesz még toldva egy 4-5 méter, akkor több idö lesz a levegőben a gyakorlásra.
hát halod...odaadtam mindent a vevőnek sajna
ha tudtam volna hogy kell átpasszoltam volna neked.....
10 ropi a szett minden kis szutyokkal eggyütt
most pedig tépek haverral simsonozni eggyet aztán meg lehet hogy a komár is jó már neki és akor azzal csapatok egy űűűber brutálat
Crm 250 -hez neked nincs tömítésszetted? mert úgy olvastam a hirdetésben,,,,,, ha lenne akk egyezkedhetnénk, vagy mérnél nekem egy adatot , hengertalp tömítés vastagsága kellene
jah....
multkor a crm nél még ugy volt hogy haver próbált behuzni simsonnal....2. csőgáz simsonnal és crm nél meg 3. ba betettem és a simson olyat satuzott mint a szar
jó moccolást!
ha tudtam volna hogy kell átpasszoltam volna neked.....
10 ropi a szett minden kis szutyokkal eggyütt
most pedig tépek haverral simsonozni eggyet
Crm 250 -hez neked nincs tömítésszetted? mert úgy olvastam a hirdetésben,,,,,, ha lenne akk egyezkedhetnénk, vagy mérnél nekem egy adatot , hengertalp tömítés vastagsága kellene
multkor a crm nél még ugy volt hogy haver próbált behuzni simsonnal....2. csőgáz simsonnal és crm nél meg 3. ba betettem és a simson olyat satuzott mint a szar