Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is azvan, jóaz míg nemlesz másik.. és egy ideig nemlesz most annyi pénzem hogy új bukót vegyek..
csácsá ja és a KTM-et sem szeretem
Feldobtam a témát mi?
Csak olvasd el figyelmesen amit írtam.
Ja és én nem tartom magam sznobnak(valahogy nincs meg hozzá az egzisztenciám),de úgylátom ezzel te is így vagy mert elég jól felháborodtál ezen a hasonlaton.

De ezt a diskurzust egy régi Szíu indián szólással le is zárnám,miszerint "akinek nem inge,ne vegye magára"

Na mostmár tényleg cső!
jobb is, hogy nem látod Grex, amugy nem olyan rossz az mint mondják, nem kócol benne össze a szél
hát lehet valakinek bejön nekem nem, az is lehet hogy nem a motor hibája de az van értem és nem én ö érte
milyen bukót vettél, nemigazán látom képen? lehet írtad már vmikor, lemaradtam róla
az a baj, hogy amiket tanitottam neki, az az én fejemből kimnet és nem tudok már rendesen motorozni csak azért raktam le a lábam, mert nem is megyek a motorral, trükkös a kép, álló helyzetbe vagyok
joccaka!
jó éjt
hát ezek után már annyira nemérdekel csak ugy általánosságba gondoltam volna, azt gondoltam nemrossz moc i
Most hogy mondod........
Ugyan az a tartás,technika meg minden.

Na megyek rámeditálok a holnapra.Megálmodom hogy kell Chiodi módra motorozni.Talán beválik nekem is.

Yóccakát!
a tecos haónlat.....
biztos azért gondoltad, mert én tanítottam
Miről?
Hát én meg azt hittem hogy Chiodi.(volt VB menő)
erröl azért vitatkoznék
én
Hát ez meg ki?!
akkor egy bö meg fogalmazás egy nagy halom sz@r de komolyan mi érdekel?
A Suzuki nem fekszik nekem.
Pontosabban nem érzem rajta jól magam.Egyszerűen nem áll kézre,mint Epölieknek a nóta

Meg külömben is azt mondták a sznobok hogy a Suzuki nem más mint egy Tescós KTM

Tescós cuccokat meg elvből nem használok!
és az xt milyen? irhatnál róla pár szót ha ráérsz kiváncsi vagyok
miért nem lesz Suzukid?
itt szerintem senki sincs a másik ellen elég jo topik ez
Akkor én sem szólok bele.
Az én színem sem volt még sárga.(nem is lesz)
huhh akkor jó, javul az arány
vagy téged mind2 helyre be kell számitsunk?
ja nekem van rometem is, de ezzel asszem komolyan 1edül maradtam