Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na tessek http://www.offwidth.co.uk/bike... itt is van minden muszaki addat pici bibbi ha nem beszelsz angolul de ennyit tudtam segiteni
hmmm neten mert nem keresed meg?mocid addata muszaki le iras es mar meg is van?
főtengelycsapágyak meg szimeringek lettek kicserélve, első teleszkópok felújítva, fékbetétek, légszűrő, vázfestés, új üléshuzat meg ilyen apróságok már minden kész lenne csak a tömítés vastagságát kellene megszerezni vhonnan elvileg jövőhétre újra üzembe lesz állítva a gép szal ha valaki tudja akkor pls segítsen !
nyari nagy szerviz?segitenek de muszaki zseni nem vagyok es ma tok jo ido van lehet csapatni persze aki tud es lehetosege van
sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, h milyen vastagnak kell lennie a hengertalp tömítésnek( honda crm 250)? Ha valaki tudja írja meg légyszives! Vagy valami oldal ahonnan megtudhatom! Mi vágjuk ki a tömítést és azért kellene az adat Köszi szépen! csáó
yo reggelt
Ha majd lehetséges lessz,megirod nekem a 3 évadot is?
Szia,úgy lessz!
Skyro!mükszik,megnyitja a szökést!Köszike!
Reggelt Tök jó idő van...süt a nap, a hőmérséklet is megfelelő, szélcsend....tehát aki teheti csapasson 1et
Sziasztok
Helyes, jól teszed, nekem is pont ez a meglátásom. Sóskút fele jön valaki, Zsámbék, Biatorbágy, Törökbálint?
Szasztok!

Éppen motorozásra alkalmas nap süt az égen,ezért megyek is a garázsba dobok egy tiszta légszűrőt a bicajba és pakolok a Fordba.

Majd este jövök!
330 000 ~~ köröl de állapot függö
eladó yamaha Bear Tracker 250
mi pénz egy ilyen ?
jah értem
Aham de nem sokáig remélem
nyirbátoron van az RMX nem?
utánna meg megprobálom leszervezni a nyirbátori kirándulást
Nem hiszem nem kinzom magam az XT-vel inkább kitakaritom a kocsimat
neked is
ma mész valamerre?
Szép jó reggelt fúrom lakok