kosz valahogy megoldom remelem!ja elfelejtemmmm en rendezem it a gyorsasagi versenyeket a repulo teren.tavaj volt adamkerenyi a drifter is jon rakas motoros autos drifterek szolok majd elore aki magyarorszagrol jon szalast bisztositunk 2 napra.octoberbe meg lesz ujra a auto moto erotic show.szuperrrrrrr lesz ujra a google-ba ird be auto moto erotic show van rakas kep lehet egyszer eljosztok
ezer koszonet Akarmi kellene pestre megyek az RMC-hez mert masat nem tudok de latom ez gyorsab:))
na meg meg akartam kerdezni egy huljeseget a cr 125-re lehet e teni valami utan modon lampat es indexet?ha igen hogy?
igazsag az hogy a kuplungom a maximum-ra van alitva es uresbe is mar menne el gondolom kopot de a nagyob baj hogy megrendelni megtudnam hoza a kuplunglapokat csaj it mar mind romania-ba nagybany-an nincs hol megcsinalni igy magam kell csinaljam kuplungot meg meg soha nem csereltem:)
nem?
a kuplung ha csak kopik akkor csúszás felé romlik el ........
de a tiéd nem emel ki , ha menni akar mikor behúzod ........ott más a baj
azt nemtudom hogyan vagyis nem akarok hülyeséget mondani
tegnapi yamaha enyém volt amit legömbölyítettek .......már akkor is erős volt
na meg meg akartam kerdezni egy huljeseget a cr 125-re lehet e teni valami utan modon lampat es indexet?ha igen hogy?
sok sikert
? vagy csak megvenni a netrol?
a jövöböl jöttél, a kép a bizonyíték rá! holnap csináltad
gondolom ez is 35LE
jah 50es
akkor csak 20
plsssssss