Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem még motorozz vele, élvezd ki h jó, nyár végén meg eladod.

mit vennél helyette?
mindezt telefonon keresztül
engem is állandóan hívnak az xtért h 460...de 480 alatt nem adom ktmért is hívnak,meglepő módon...ha kész lesz akkor jön 1 srác megnézni 700ba...de nem tom h megéri e eladni,most h tudom h faszányos lesz...
akkor már a szar a valagában csörgött mi?
eddig az enyim ezzel a cigánnyel együtt 3 an nézték meg... amikor ott voltam vhogy senki nem eröltette h most felül rá és kipróbálja. Beindítottam melegítettem egy 2-3 percet utánna egy lightos kört mentem vele az utcában, és csodák csodájára mindegyik azt mondta h hoppá ez télleg megy... természetesen kerékre azért kikaptam h tisztázzuk az erőviszonyokat

erre idejön ez a köcsög, beleköt a féktárcsámba, meg elkezdi h csörög a blokk, mondtam neki h lépj csak rá a lábtartóra és megáll a csörgés
jöjjön csak a balfaszkám.. 300 ba odaadom neki a markolatot
oda kéne írni hogy ajándék 1hetes cigány csecsemő érdeklődés esetén az egész család eladó
ugy ahogy zoozee mondja, senkinek nem adunk motort kiprobálásra, föleg ha egyedűl jön, nálam is volt már ilyen kis bohoc az átlátszo dumájával, mondtam neki testvér ide adod az árát, meg a személyidet , zsebre rakom, aztán tölem orákig is probálgathatod,,
a gazdája legalábbis
Nehéz idők vannak ,nem könnyű eladni árában semmit
nem merné senki lenyúlni, nagyon harapós
hali Pixu
szombaton hívott egy elég korrekt forma. MOndta h most költözözött le kecskemétre. Az árra nincs baja mert van rá pénze. Hétfőn megnézné. Ha minden okés letesz 100 rongy foglalót, ügyvéd barátom megírja a papírt, kiszabunk egy 1 hetes fizetési határidőt legkésőbb vasárnap hozza a pízt, addig én mint eladó átveszem a motort megőrzésre.

és én még tegnap este mondtam neki h ez a balfasz lehet h elviszi... gyorsan küldtem is neki egy sms t h hétfőig fenntartom neki
jahj már, mit mérgelődtök? itt esik az eső és 1 ora mulva kezdődik a focimeccsem
én tiszta boldog vagyok
de lehet hogy csatlakozk hozzátok még átgondolom
ehun szasztok
így van, ezért voltam kiakadva, haveromnak mondtam is, h bazze mi van ha lenyúlja kifizeted a károm?
kapitalista f*szopók

Ez nagyon így van! Velem ez történt, ha nincs pénz, mehet is a halál f...
Azért az sem lehetett gyenge mikor HancsákG-nek a kereskedő azt mondta, hogy 8 kiláért be tudja számolni az egyévessincs áprilist egy új motorba.

Szopjon hanyatt az ilyen.
vigyázni kell ilyen mesemondókkal mert könnyen pórul járhatsz........ellopják a gépet próbaúton

úgyhogy vagy pénzt kéne letenni asztalra vagy olyan helyen úgy próbálja moccot , hogy ott legyél te is....vagy valami maradjon ott nálad pl. egy lopott kocsi

ilyen egyedül gyalog jött emberkékkel szóba se állok pénz nélkül
figy ez egy olyan dolog, h mindenki olyan árkategóriában keres motort amennyit a tárcája bír. Elmehetek megnézni én is egy másfél millás motort akkor is ha nincs rá pénzem, de nem közlöm ott a vevővel h adok érte öccázat
nyilván, én sem azért adom el mert hűdeszar, csak sajnos ahhoz h hoszabb távon tudjam csinálni a dolgaim ahhoz egy utcai gép kell, nem cross. Ha lenne mellett egy motor amivel tudok járkálni nem adnám el az biztos