Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor mi vettük a motort kipróbáltuk meg minden
vater mondja hogy 120 gyerek enyhe sokkot kapott hát hogy ő nem ennyire gondolt
höhö de te a másik felén vagy
Amikor én mentem a mocit megvenni, nekem egy forintot nem engedett a csóka, nagyon szőrösszívű volt. A gyerekei és a felesége is megállás nélkül hajtogatták, apu ne add el, biztos jól meggondoltad? Láttam a bizonytalanságot az arcán, a végén örültem hogy egyáltalán eltudtam hozni.
balfasz, kiváncsi vagyok akkor is ekkora lett volna a szájja ha ott vagyok, mert ugye azt mondta hív ha ott van, erre akkor hívott amikor már túl volt az egészen, haveromnak meg levágott vmi olyan dumát h kurvára siet meg stb.. h engem nem tud megvárni...
Némmmáá, ilyen nálunk is van
ha azt mondja 500 azt mondom vigye amíg meg nem gondolom magam, de 300.... a 95 ös hondám tartottam annyiba
300?
ez hülye
biztos téged akart hívni?
jobb ma háromcccá mint holnap egy semmi
bazzeg reggel felkelek 9 kor, mert jött egy fasz megnézni a ktm et...
a motor az egyik barátomnál van, mert itt éppen készül az új garázs.
9:30 kor felhív a tag amikor épp indultam haverhez, h má kipróbálta tetszik neki de csak 300 at tud adni érte.

szerintetek csak kicsit vagy nagyon elküldtem a halálfaszára ? és még fel is keltett
Ez a hétvége nem a motorozásról szól. Ráadásul tegnap már mindent megcsináltam a gépen, egyszerűen semmit nem tudnék már csinálni rajta. Legalább bütykölhetnék rajta valamit, helyette téphetem a hajam a szobában, depressziós napnak nézek elébe.
amúgy lehet hogy a hengerfejtömítés is szar... de nem tom..pályán sokat kapott
Egomba már erős a szél? Itt még nincs cunami!
azt azért cseréljetek, biztos ami biztos..
Na azt én is remélem, mert tegnap is dolgozta, meg ma is. Nem akarom a mai napot is végigszívni.

Zéé, neked is azért nem válaszoltam tegnap kájpon, mert be voltam trottyantva a munkától...
ez jó cucc.....tényleg ilyesmi idő van és én az ablakon nézem analógba
jah,azé mondom...akkor mindig kapott egy pici levegőt... lehet azé könnyű lerúgni..nem tom,csak dugó ne kelljen
detto,csak az idő telik meg az ereszünk
ja nem is mondtam hogy a dekompresszorbowdened tényleg szoros
Viharvadász Ez korrektnek tünik.
de legalább jut kis időm a gépsárkányodra ...hogy mindent átnézzek rajta ....
én még látom akockás kéményt de látom rajta h milyen irányba esik..mingyá fényképezek nektek
itt is és már csak 8C fok ...kilátás semmi
szakad az eső