Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor előbb nézesd meg a szelep hézagokat ha már melegen nehezen indul ott lesz a bibi Jób esetben még beállítható rosszabb esetben csere mármint a szelepek de lehet hogy csak egy van beverődve mint ahogy nekem is volt most csináltuk.
És akinek folyik a telója ?az is légtelenítsen?
Sziasztok nem tudjfátok mi ennek a zebnének a cime ami ennek az elején szól?http://www.racerxfilms.com/200...
Szasztok mindenki!
A telót lehetőleg "meleg" állapotában(néhány kör,vagy a szabadedzés után) érdemes légtelenitgetni.
A módja egyszerű,bakon álló motor(első kerék a levegőben)kitekered a légtelenítő csavart és a felesleges "olajgázt"kiengedése után csavar vissza,és kész.
jol leirtam
sziazstok
Gyertyát nézd meg itt.
Még 1 kérdés .

Még kezdő vagyok. Hallottam hogy az első telókból érdemes kiengedni a levegőt,mert attól is felkeménydhet. Tudom hol kell, csak az a kérdés hogy hogyan?
Csak lazitsam ki a csavart és "kifújja" vagy addig kell nyomkodni még sziszeg?
ok. Kösz amúgy bementem Suzukiba azt sem tudták miféle gyertya ez. Elvittem máshova, de ott is csak Ausztriabol tudtak hozatni Azért érdekelne vmi magyar bolt vagy forgalmazó hogy ne kelljen Au.-bol rendelni.

Amugy milyen könnyen "köpi " meg magát? Érdemes drótkefézni vagy inkbb újat venni?
A gyertya ami benne van a 450 es gyári gyertyája! Elég jófajta (iridiumos kb. 5 rongy) De a hozzájutásáról nem tudok semmit. Próbáld suzuki kereskedésben
fuuu elissa de jo a pit bikéd,
Héé hóóó hello
Hali!

2006-os RMZ-be milyen gyertya kell? Tudnátok nekem mondani pontos típus számot?
Nekem jelenleg ilyen van benne NGK CR8EIB-10. Ez a gyári gyertyája? Hol tudnék ilyet rendelni interneten?

Milyen gyakran érdemes cserélni? Mert elég nehézkesen (agyon rugdalós üzemmódban) indul
És mozdonyok
persze, modell lett belőle, de nem az volt eredetileg
ez csak egy modell azt kész , mit vackoltok már...
ja amugy az amcsi dömperekbe van ekkora biztos....
Bebaszna ekkora dugó motorban.

2t pl Hoffer trakesz, meg régi hajók
Van 2t diesel de motorkerékpárban nincs
Szerintem nem 2t
Valami kétté dízel?
Ez meg miben volt?
napot crossosok
Ezüst
bux.to