Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó!
Lenne hozzád egy kérdésem mert neked nem csak enduró géped van.
Stílusváltás lesz ha jól alakulnak a dolgaim,főleg a kényelmes utazás 2személyel a lényeg, Naked bikéket nézegettem,a Hondahoz bementem fehérváron az új CBF 600N-nagyon bejött kinézetre meg 2személynek is sok a hely rajta.
Az ára is jó 1770000 regadóval együtt.
Jó motorok a CBF-ek egyébként?
Szép napot mindenkinek.
arany!
OFF..............
nálunk egy srác ilyen kis böszme 600-as régi XR-el jött endurozni, szerencsétlenségére pont vizes helyen mentünk és mikor hirtelen belzuzott a mélyebb részkre mindig lefulladt ugy lehült
én csak a kis szaros 2T DT-men kerültem intim kapcsolatba a kipufogoval, legalábbis ugy végigéette a lábam pár éve nyáron mint annak a rendje XD
Elissa mindig dekorativ
Siki a pampera a legjobb a szar nyolcadliteres 4T-k közt! :D a Dévid Nájt meg a példaképem :D
vigyázz a lábtőrésedre
Nya lépek is...fáradt vok...byby
Különben mikor izzik egész jól helyre lehet húzni a könyököt,csak a megfogása kicsit égető
Én eccer hozzá értem úgy hogy járt a motor bevolt akadva egy gally és ahogy kiakartam szedni a kesztyűm oda hicent.
1999ben mikor beröffentettük a yz400f-eket mi is betolytunk a látványtól ,,mikor izzott a könyök
Az az érdekes, hogy miután leállítom a motort ,kb 5-6 perc múlva simán meglehet fogni a kipufogót teljesen lehűl
megpiszkálnám a lábtőrését
És ez olyan mint az eltűnös tinta? Amikor leállitod a motort akkor is ilyen színü?
ÁÁÁ... Az csak pink festék
Piros höfestéket
...ja ezért volt égett szag
maga a szakértő, ez léghűtéses kipufogó?
Most kalapálható ...lehet belőle tájtán lu patkót összeütni
Milyen festéket használsz majdnem olyan színe van mint amikor ízzik.