Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi
mész valamerre hétvégén?
tásulnék,ha lehetséges
szép a zúj vas
Gyorsulunk wazze
DURVÁT MEGY a kicsike
Üdv!
szia zozi
Ja hát én is jókat hallotam a gépről,meg apám is akarna majd néha menni vele neki meg még ez is sok lesz a P13-as paripa után!
ill. nem is teljesen jó hanem nagyon fasza ! hogy jól fejezzem ki magam
jól van csak hallottam ezt a hornet sztorit és gondoltam 1.8-ért jól veszi a gyerek....

amúgy megnyugtatlak teljesen jó ez a paripa is.......
honda szervízbe ilyeneket még nem vittek be azért mert rossz
Helló,semmi gond te sem tudsz 100 felé figyelni.
Újonnan veszem igen 1750000ért a CBF 600N-t regadóval együtt,persze csak akkor ha az enyémet 1300000FT-be beveszi,már beszéltem a tulajdonossal.
Tetszik neki az ajánlatom remélhetőleg 100% hogy bele is megy.
A Hornettel az a baj hogy kicsikét erős már a mega 102LE-vel,nem kell ekkora erő nekem a CBF 78LE is bőven elég,meg a CBF kényelmesebb jobban túrázó moci.
A Hornetnál jobban előre kell dőlni a CBF-nél meg hasonló a tartásom mint az endurón.
most jutott eszembe...... említette millepeti , hogy múltkor megkérdeztél az utcaiakkal kapcsolatban ...ne haragudj de kiment a szita fejemből

jók a hondák amúgy
főleg mostanság az új hornet egy csomó tesztet megnyert ilyen naked kategóriában .......én azt venném ha árban nem sok a különbség......
de nem azért mondom mintha ez rossz lenne ......
de nézzed meg árilag mert egy fiú itt most vesz egyet és asszem lealkudta 1.8 -ra kb...igaz az 2007-es hornet ....az is komoly ......meg kéne tudni hol van még raktárba vagy ilyesmi .......

amúgy ezt te zsír újonnan veszed ?
Isztenem de szípppp látod mondtam én h 400 as Bandita kell a segged alá
Ja szép gép!
Meg kényelmes is még 2személyre is!
JÓL NÉZ KI EZ IS
röhögni fogsz. erre cseréltem
Jó reggelt srácok
Ezer köszönet!
Helló mindenkinek!

Szeretnék érdeklődni, hogy Pécs környékén nem szokott-e lenni enduo verseny? Neten nézelődtem de eddig nem találtam semmi infót.

Üdv