Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépjóestét
ááá megőrülök,,mondom megnézem mennyi olaj van Rmx nek a blokkjába,,leeresztem csurog minta víz,,és fekete minta szurok,,és lefolyott vagy 2 deci,,mondom anyám ,,erre visszaakarom rakni a csavart mondván hogy újjal feltöltöm holnap,,erre menet nincs rendesen,,valami ökör elnyúzta ,,aztán teszek bele egy normális csavart,,alátét,,meg nyomtam rá Loctite tömítőanyagot,,azt becsavartam jól ,,mitnemondjak eéőző tulaj nagyon gondos volt ,,
ŐŐŐ benzinkúton kapok bele valami olajat amivel jóis a gép? valaki tudja milyet kéne bele venni 10 w 40 eset avgy milyet?
Hát igen használtmotor vásárlás után kiderülnek a dolgok
nagyon teccenek a képek
jo éjt és sok piros tojást
Pár kép a mai Nyúlvadászatról:
http://fotofoto.uw.hu/nyulvada...
Némileg elgondolkodtam, hogyha lenne keresztfiam, annak a kisöccse nekem kim lenne... De csak keresztlányom van

További jóccakát!
keresztfiam kisöccse most töltötte a 8at... és kösze...volt tüzijáték meg minden finomság
Ja iggen, meg a söröm
ááá nem
Akkor hepibörsztdéj valakinek. Éjjen a csoki... meg a többi öröm....
nya mi van besöröztetek?
torta szülinapoztunk...
Helló. Csokika megvolt?
Többnyire nálunk is motorozható, de ölég gecc ilyenkor.... De majdnem minden problémás hely megkerülhető.... talán egy kivétellel, ami egy hosszabb felfelé. Ha az nem megy akkor visszafordulás van
Szép estét
hát ott is tud sár lenni de motorozható az erdő
Nóproblémó, én meg nemsokára fogok....
Még egy beöntés lesz oszt húzok szunyálni

A Pilis milyen nálatok? Nem gáz, ha sok eső lejön? Nálunk azért ilyenkor nem eccerű a talaj az erdőben...
bocsi de elájultam közben
Ma akartunk, de nem jött be....

Holnap családoznak a többi srácok is, abban maradtunk, hogy süt még nap a nyáron
holnap mentek motorozni ?
mi megyünk ha nem lesz szakadó eső .....
Most én is. A kicsi miatt rendesen fáratt vagyok. Elég lesz öt is
meghalnék 10 sörtől most
Akkor jól beosztod. Én leülök a gép elé, mint most és simán lemegy tíz...