szépjóestét
ááá megőrülök,,mondom megnézem mennyi olaj van Rmx nek a blokkjába,,leeresztem csurog minta víz,,és fekete minta szurok,,és lefolyott vagy 2 deci,,mondom anyám ,,erre visszaakarom rakni a csavart mondván hogy újjal feltöltöm holnap,,erre menet nincs rendesen,,valami ökör elnyúzta ,,aztán teszek bele egy normális csavart,,alátét,,meg nyomtam rá Loctite tömítőanyagot,,azt becsavartam jól ,,mitnemondjak eéőző tulaj nagyon gondos volt ,,
ŐŐŐ benzinkúton kapok bele valami olajat amivel jóis a gép? valaki tudja milyet kéne bele venni 10 w 40 eset avgy milyet?
Hát igen használtmotor vásárlás után kiderülnek a dolgok
Többnyire nálunk is motorozható, de ölég gecc ilyenkor.... De majdnem minden problémás hely megkerülhető.... talán egy kivétellel, ami egy hosszabb felfelé. Ha az nem megy akkor visszafordulás van
ááá megőrülök,,mondom megnézem mennyi olaj van Rmx nek a blokkjába,,leeresztem csurog minta víz,,és fekete minta szurok,,és lefolyott vagy 2 deci,,mondom anyám
ŐŐŐ benzinkúton kapok bele valami olajat amivel jóis a gép? valaki tudja milyet kéne bele venni 10 w 40 eset avgy milyet?
Hát igen használtmotor vásárlás után kiderülnek a dolgok