Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor sitty-sutty fent lesz....még pár nap
Még csak 80mega ment fel
"Nem gyors de legalább lassú!"
Robeszka!
Sikerült feltolnod a cucost!?
google ba keress rá
ird be az évjáratot,típust és írd be mellé hogy sercive manual..vagy workshop manual
és hol találok ilyet?
Azt még meg köszönném ha segittenél(tek).
állítsd vissza gyárira
keress egy service manulat,amiben benne vannak a pntos adatok..aztán utűna mjad tudod magadnak tekergetni
sztetek csináltassak matricát a gépesre? csak ien aprilia feliratra gondoltam, a tankra 2 oldalt...
sziasztok. györ moson sopron megyében nem tudtok valami profi szerelöt? aki érti a telók nyelvét. Be kellene löni mert össze vissza van csavargatva. yz250
a fantázyátok
áhhááá
Miért? Miről maradtam le?
Még jó,hogy Elissa nem olvasott visszább vagy lehet már alig várja
www.gerecsemotor.hu
újult az oldal...
EZ nálunk is így van, de meg van oldva :D HA MINDENKI DOLGOZIK akkor is tolja 400 al felfele a mannát
Örök hálám Néked! Köszönöm.
Ha vége a melónak hazamegyek, és gyorsba lekapom.
Nálunk proxi nélkül nincs net
Egy multinál dolgozom az IT-n

szereztem egy free kapcsolatot, szóval elindítottam a feltöltést, ha majd felküzdötte mondom az elérhetőséget.
Nekem is, de Eszközök, Internetbeállítások, Kapcsolat, LAN beállítások, Proxy figyelmenkívül hagyása, és kész. Ráér, mert ottonrol szeretném letőlteni, ne keljen még azzal is szenvedni.
Ez tiltva van a cégnél . fönnakadtam a proxyn
Nade mindjárt hackelek valamit.....
Köszi Siki!
Robeszka, ide feltudnád tölteni!? Ugynézem 2gb adnak, az csak elég neki.
ne is mondd
extra.hu
na hájjj úú de szar volt felkelni
Szia
Köszi
Igazából az egészre szükségem lenne, de elsődlegesen most Bp és környéke érdekelne. Mindjárt keresek valami tár helyet. Tud valaki ajánlani egyet?
Vagy ha amegmondod melyik terület érdekel akkor azt elküldöm mailben, mert fel van darabolva sok kockára. és külön külön 1-2 mega csak.