Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Zoli nekem egy 95 cr 125 volt a fogyi 100/7 litykó ha egyszer faszán rendbe van téve évekig zsír a gép.
mégse www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=106485
baze mit szopat ez
404es hibát ad ki a hirdetésedre, használd a linkelő gombocskát
Szevasztok ..! Motorvásárlás elött állok , és ugynézki hogy egy Honda cr 125 lenne a megfelelő .. Tapasztalatokkat ha irnátok megköszönném ...megbizhato e? szervizigény? stb....fogyasztás annyira nem lényeg, de nem árt ha tudom mire számitsak,ilyen benzinárak mellett ......Ő az akit kinéztem magamnak....http://motor.hu/motor_vpage.js...

Elöre is köszi ...

ugyan ezt irtam a Cr/CR-f topikba de senki nem hajlandó irni egy pár sort,pedig nem most irtam ....talán majd itt
Mi kérünk elnézést várom, de még fél óra
én a viasaton nézem a rózsaszín párducot
Lehet zoozee meglépek a fékbetéttel...elmegyünk mexicoba és letelepszünk Ő lesz a feleségem
Kihaltatok?Mindenki azt az ocsmány szar igazmondós baromságot nézi? Hogy lehet halál komoly arccal azt kérdezni, hogy gondolt-e már rá, hogy guminőt vegyen?
nekem ezt mattighofenbe rakták fel
Wazze nektek milyen fasza orvosaitok vannak!itt mifelénk szarnak az emberre!nálatok meg szines gipsz,röntgen kép,szerencsés
hivta ma az orvos mutert és érdeklődött hogy hogy van a lábam...
biztos sokkot kapott volna ha muter mondja hogy a gipszlevétel után 1 nappal,már motoroztam
De a balesetibe van
Nekem csak a derekam fáj igy szokott máskor is sajogni tudod a korral jár már.
aZ NEM a baleseti?
Korfu a nagy szerelem oda muszáj mindig vissza menni most megyek 12x alkalommal. vagy 13x? már nem számolom.
az az országos traumatológiai intézet vagy mi ? ott legalább vannak jó orvosok is unokatesómat ott rakták össze mikor itt már ásták neki a gödröt
volt nekem is szerencsére ritkán , hogy elbasztam és túlugrottam valamit....
hát már a levegőben mint a szarógalamb igazgatom a lábtartón a cipőimet , hogy frankón álljak
nem....de ilyen időben ha száraz a pálya akkor porol rendesen..viszont a mienk az most jó nagyon
fiumei út, 2 hét minimum.
Ha pont feletted megy el akkor miért mentél ilyen messzire lefényképezni . Nagyon jó hely Korfu....szívesen visszamennék idén. Az a "vén f@sz" beírás a képeknél nagyon állat
Mdig lesz bent? Merényibe van?
pihentesd te is kicsit vagy nézesd meg orvossal (röntgen) mert nem vészmadárkodásból de lehet baj is belőle
egyszer egy ismerősöm így járt ...nem motorral hanem fáról ment az ugrálás a dunába és szarul ugrott és a kisvízbe mélyfejes lett a vége és megroppantotta a derekát és így volt vele mint te, hogy fájlalta és azthitte elmúlik..és utána 2-3 napra szétdőlt valamelyik csigolyája és a gerincvelője szétment ...
meghalt ...