Szevasztok ..! Motorvásárlás elött állok , és ugynézki hogy egy Honda cr 125 lenne a megfelelő .. Tapasztalatokkat ha irnátok megköszönném ...megbizhato e? szervizigény? stb....fogyasztás annyira nem lényeg, de nem árt ha tudom mire számitsak,ilyen benzinárak mellett ......Ő az akit kinéztem magamnak....http://motor.hu/motor_vpage.js...
Elöre is köszi ...
ugyan ezt irtam a Cr/CR-f topikba de senki nem hajlandó irni egy pár sort,pedig nem most irtam ....talán majd itt
Kihaltatok?Mindenki azt az ocsmány szar igazmondós baromságot nézi? Hogy lehet halál komoly arccal azt kérdezni, hogy gondolt-e már rá, hogy guminőt vegyen?
hivta ma az orvos mutert és érdeklődött hogy hogy van a lábam...
biztos sokkot kapott volna ha muter mondja hogy a gipszlevétel után 1 nappal,már motoroztam
volt nekem is szerencsére ritkán , hogy elbasztam és túlugrottam valamit....
hát már a levegőben mint a szarógalamb igazgatom a lábtartón a cipőimet , hogy frankón álljak
Ha pont feletted megy el akkor miért mentél ilyen messzire lefényképezni . Nagyon jó hely Korfu....szívesen visszamennék idén. Az a "vén f@sz" beírás a képeknél nagyon állat
pihentesd te is kicsit vagy nézesd meg orvossal (röntgen) mert nem vészmadárkodásból de lehet baj is belőle
egyszer egy ismerősöm így járt ...nem motorral hanem fáról ment az ugrálás a dunába és szarul ugrott és a kisvízbe mélyfejes lett a vége és megroppantotta a derekát és így volt vele mint te, hogy fájlalta és azthitte elmúlik..és utána 2-3 napra szétdőlt valamelyik csigolyája és a gerincvelője szétment ...
meghalt ...
baze mit szopat ez
így lesz az a link!
Elöre is köszi ...
ugyan ezt irtam a Cr/CR-f topikba de senki nem hajlandó irni egy pár sort,pedig nem most irtam
biztos sokkot kapott volna ha muter mondja hogy a gipszlevétel után 1 nappal,már motoroztam
hát már a levegőben mint a szarógalamb igazgatom a lábtartón a cipőimet , hogy frankón álljak
egyszer egy ismerősöm így járt ...nem motorral hanem fáról ment az ugrálás a dunába és szarul ugrott és a kisvízbe mélyfejes lett a vége és megroppantotta a derekát és így volt vele mint te, hogy fájlalta és azthitte elmúlik..és utána 2-3 napra szétdőlt valamelyik csigolyája és a gerincvelője szétment ...
meghalt ...