Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hívtam már..de mostmár sokra nem megyek vele..itt a hétvége és már ninc skiszállítás..hétfőre vagy keddre meg csak megjön amugy meg már nem idegeskedek emiatt.....már a faszom kivan....van más probléma is
Nem kell valahogy majd kibírom gondolok majd rád a hűs habok között
Lapozz egy kicsit vissza kiszívtam a véredet! Nagyon fályhat a hátad nem kell egy ingyen söfőr, csak azért, hogy kíméljük a hátadat?
Majd később jövök vissza . megyek megkeresem a görög teknőcöket a kertben
EXC-re nincs valamid?
Ilyen dobom van valahol itthon a kacatok között. Miért nem szóltál hogy kell ingyé oda adtam volna.
Az elég húzós.
Serföző hívtad már a bontóst akinek megadtam a számát? Nálla nincs?
Itten vagyok kocsi lemosva szigonypuska bekészítve vasárnap már itthon is leszek . Csak anyósomat viszem le a tengerre, még nem volt az öreglány hajnalban indulok és vasárnap reggel érkezem is haza.Ide megyünk az Olasz Adriára Caorléba kb 720km remélem 11 körül már uszkálhatók a sós lében .
73500 lett volna
de a sok várakozás miatt 68 lett
Mennyibe fájt?
kibaszottgecidurván megy
TM-eket érdemes venni? Parillánál elég korrekt TMek voltak, majdnem az lett, csak végül megtaláltam ezt a KTMet. Tele van pakolva patinás gyártók cuccaival, olyan szar csak nem lehet már
Bocsi, sajna megint magamnak adtam fel
Na megjöttem a parillától...faszvédő nem volt sajnos Kicsit összekombináltam a választékot aztán végülis lett egy FM gatya meg egy KTMes Cemoto mez, meg FM kesztyű...faszvédőt meg megrendelem, aztán jön amikor jön
Ha valaki versenyzésbe szeretne kezdeni offroad, az jó felé nézelődik az endurocross témában? Ez ugye egy fokkal olcsóbb, mint enduroban versenyezni?
III.osztályhoz tényleg nem kell forgalmi?
Régebbi 2t-k megkapják a forgalmit mostanság?
nah estét... berúgókar sehol, megpróbáltunk heggeszteni eggyet és a végére sikerült is..csak elhajlott a nagy kompresszió miatt
elegem van ebből a szarságból már
Vagy lehet, hogy nyugdíjjba ment az öreg elatta a motorját és abból megy most "vikkendezni"! Nincs nállad felvétel ilyen munkatempót 0-24-ben vállalok!
július - augusztus még képlékeny de amikor kikristályosodik rögtön szólok előre
Én nem sajnállom tölle megdolgozott érte!
inkább a labanccal mennék végig ha már ennyit költöttem erre a sportra...

szia ...kapott csomagot kend?
Tengermély tiszteletem, hogy stílszerű maradjak....

Mikorra is mondtad, hogy jössz erre? Már olyan a szárazság, hogy sztem akár kerekesszékkel is végig lehet gurulni a pályán
ja akinek sikerült az élet össze -vissza ugrat utána meg nyaral a tengerbe .....és ez még nem a nyaralás......csak a sósvíz miatt megy hogy rendbejöjjön a dereka.....hogy a cápaölésről ne is beszéljünk....