Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csövi
mi reggel megyünk ki...kb fél 8-8 felé..mert haveromnak délután 4 kor dolga van...aztán kb 2 ig nyomatjuk 8 tól..jóaz
pálya milyen?
nem kérdezted?
Jó estét!
Megjöttem Holnap feladom újból a dvdket...egyszer veszem rá magam, hogy elmenjek a postára aztán most mehetek újra...
ja és haverommal megyünk ki...yzf250
kérdés az hogy ti mikor jöttök ki?
szijasztok , ha van esetleg olyan ismerösötök akinek van crf 450 r, vagy x motorja, annak lenne egy rakat cuccom elado, komplett pro-circuit typ 496 kipufogo rendszer, crd alu kartervédö, boyesen gyorsito membrán,idom garnitura 450 r-hez x-hez, van egy gyári 450-es hengerem dugoval csapszeggel gyűrűkkel, amiben kb 15 ora van, mert az egyik crf-en ami volt, kicseréltem a hengert egy athena 490-esre ez meg megmaradt,, tel ,: 20 387-7107
Mikor mész ki vasárnap?
1 értelmű... jópár motort szereltem már (2t) , és az összesbe pinkes a cucc.. meg senki nem hozta vissza panaszkodva
Szerintem inkább szánj még rá egy pár ezret és rendeld a pinkből első fogk kb 3500, hátsó kb 7000 és 17e már van X-es lánc azt vette a haverom is a cr250.
jaja a parillában
mostmár inkább pálya....de néha elnézek endúrózgatni is
ja lemaradt a kép
amúgy én is azt ajánlom az 520 orm-et serfőzőnek 2T 250 -re nagyonjó ....attól még az orh-s van(19 ezer vagy 20) ezzel adják a berget de ez is nyúlik nekünk( akkor ennyiért már did ).....
lehet már az a cz se a régi vagy a fene tudja kispórolnak már mindenből mindent...
csak az árakat emelik
hát itt még 7000 -ret egy nagy ktm se ment el soha egyikünknek se semmivel...pedig fújjuk mint az állat .....igaz a körülmények embertelenek ....

babodon múltkor egy hétvégén hazamentek a fékbetétjeink majd nem újak voltak és vasra kopott

ott a legszemetetbb szerintem az országban a sár
mikor reggel kimentünk nem voltak leüllepedve a pocsolyák tiszta kapuccinószerű volt ...de inkább híg folyékony agyag.....
meg kellett állni felénél a távnak borotválni mert nem bírt elindulni a motor...
az volt eddigi legszutykabb pályám...
Jesszusom, mit csinálsz Te azzal a lánccal?!?
Nekem most CZ ORM (O-gyűrűs, erősített) van fent, mentem vele már vagy 5-6e-t és sztem kibír még olyan 3-at, pedig itt a környéken csak homok van az meg ugye közmondásosan "jót" tesz a láncnak + télen le se tudom mosni a motort, mert nem leszárad róla a víz hanem ráfagy...szal gondolhatod mit kapott...
A legdurvább "X" gy. lánc 22e akkor 32ből kijön neki és azzal szerintem ha nem versenyez 2 szezont kibír neki, de én csak a véleményem m. a többi rajta áll.
csak ott az abaj , hogy a did lánc ami didből még gyengének számít felviszi 30-ra az árat...

bár én is did-del járok......de ez a patkány ktm eszi a cetka láncot még a legdrágábbat is ami a bergen volt gyárilag ....nyúlogat és emiatt a lánckerekek is elbaszódnak hamar...

de a kettőötvenes re merem ajánlani a cz-ből a jobbat ...
ezekkel az általunk összekombinált szettekkel járkáltunk és elfogadható árával 2 szezont elment embertelen körülmények között....

ktm -en nemrég vettem szettet did x gyűrűs meg eredeti lánckerekekkel 37000-ft volt van benne 1500 kilométer de nem biztos , hogy még 3000-ret elmegy...
Régen vettem a cr125-re szettet erősített láncal. Alánc állandóan nyúlt az első fogaskerék kb 3hónapot bírt. Én a helyedben a pink-ből rendelném az egész cuccot DID-ből az legalább bírta nekem is.
parillát multkor felhívtam (utoljára), hogy kéne az utcaimra láncszett a 954-esre...hozzátettem azt is , nehogy szét kelljen erőltetnie az agyát és ne fussunk felesleges köröket az ötvenlóerős láncokkal , hogy gyárilag 151 lovas de ez felvan picit húzva van rajta 12-13 lóerő plusszban..és erőlteti a húszezres láncot a birka....(mondom legyen inkább ötvenezer a szett...van-e?)....de nem ő erőlteti .... rakjam rá a 30.000 -res láncszettet az jó 100 lóerőre...kellett neki említenem ,hogy egy hülye lehet ....30 ért jó lenne egy hétre ...most 54 a cucc de 20.000 kilométerre biztos elég lesz...
hát vicc ez a parilla
A parillában nézted?
milyen első lánckereket használsz vagy csak így vaktában rakod a motorodra a legfontosabb cuccokat ....?
amúgy endurózgatsz vagy crosspályázol ?
nah..meg van oldva...x gyűrűs lánc, 49 es hátsó fogaskerék+faszomtudja milyen első 23 pénz..
köszi köszi
és suzuki
de több minden is volt a csomagba ezért emlékszel rosszul gondolom
nincs....mindjárt felhívom a parillát hogy mit találtak..aztán szombaton ígyis ugyis kell mennem fel pestre...szal majd meglássuk hogy mi lessz
de még megfontolom az ajánlatod..szal majd írom hogy mi a helyzet és köszi
Vagyis berúgó...egy szar az mind csak más a neve