nincs arra felétek motorosbolt?
vegyek neked mindent holnapra? 25.ezer kb...a cucc..
pinkmotorstól első lánckerék 3.500 kb.hátsó aluminium 6-8000 kb.itt szlovákoknál ...
lánc O gyűrűs majdnem a legerősebb cz lánc 14000 kb..
okés köszi
és tudsz esetleg ajánlani valami helyet? parillát hívtam most és megmondta a gyerek is hogy a szettet felejtsem el....
ja és a motormann is egy rakás szar.....
igy áll most a berúgókar helyzete 2ésfél hét után:
"Szia,
meglett a csomag! Sok utánjárás, után végre fény derült a szokatlan várakozásra. Rosszul címezte az Ember, és visszaérkezett hozzá. Tegnap megígérte, hogy ma azonnal küldi expressz, hogy mihamarabb ideérjen. Reméljük mi is, mivel már említettem nem csak a berúgókart várjuk, hanem jóval több alkatrészt.
A motorozás közben érzett fájdalommal mérheted, nagyon bonyolult matematikai számítások sorozata következik ezután, és olyan 1órányi kemény számolgatás után megkapod a végeredményt +-5%-os pontossággal
vegyek neked mindent holnapra? 25.ezer kb...a cucc..
pinkmotorstól első lánckerék 3.500 kb.hátsó aluminium 6-8000 kb.itt szlovákoknál ...
lánc O gyűrűs majdnem a legerősebb cz lánc 14000 kb..
és tudsz esetleg ajánlani valami helyet? parillát hívtam most és megmondta a gyerek is hogy a szettet felejtsem el....
ja és a motormann is egy rakás szar.....
igy áll most a berúgókar helyzete 2ésfél hét után:
"Szia,
meglett a csomag! Sok utánjárás, után végre fény derült a szokatlan várakozásra. Rosszul címezte az Ember, és visszaérkezett hozzá. Tegnap megígérte, hogy ma azonnal küldi expressz, hogy mihamarabb ideérjen. Reméljük mi is, mivel már említettem nem csak a berúgókart várjuk, hanem jóval több alkatrészt.
Üdv MTM Team"
láncszett vásárlás előtt állok....mégis hol? és milyet kéne vennem?