Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/2359960_suzuki_drz_2003
szasztok hogy vagytok?
Sebaj, majd ha meglesz a pénz, nézelődök.

(Többieknek, akik távoznak, JÓÉJT!)
Na további szép estét mindenkinek! Holnapra pedig jó motorozást! Én megyek, mert party time van!
Szevasztok!
Na sziasztok megyek mert ez a mainap nagyon lefárasztott
EVITTÉK
ITT LÁTTAM A SPORTMOCIN,S-ES VOLT
efogyott a SÖRÖM!
Muti. Kb. annyit szeretnék majd rászánni...
uhh,ez most hirtelen jött,megnézem ma ha hazamentem és dobok egy sms-t
Rajtam nem múlik, holnap mehetsz vele. Aug. 20-án haver egész nap Nyáregyen azzal ment, úgyhogy nem mondanám, hogy reszketek, hogy szét ne essen eladás előtt
de mégis mennyiért?mert láttam már drz-t 5kiloért
Hány szemes kellene? Van itthon egy gyűrűtlen, de erős AFAM-láncom, dobozában, zsírban. Holnap megnézem, mekkora, oszt megegyezünk, ha megefelel.
lehet a tidet veszem meg,csak probálnám már ki!
Hááát...lekopogom, jó esély van rá, hogy jövőre valami 4T supermoto is befigyeljen, öreg, használt, de mégis...
Nyáregyröl már sok jót hallottam,kimehetnénkj vmikor!?
DE még rövid a láncom és nincs időm megtódani
Gondolom, mert most volt verseny ott...Tetszik a monori nekem is, de eddig a slágerlista:

1. Nyáregy
2. Bugyi
3. Monor
4. Sóskút
5. Némedi

Ez amolyan minőségi sorrend, de Némedit amúgy nagyon szeretem, irtózatosan szar pálya, de ez benne a jó
Ne aggodj jövöre tuti veszek egy full cross gépet zombulni,de te is vegyél egy 4t gépet motozni!
Na igy má más
nemtom,talán kiérek addig,nemtom mikor végzek egy lakásban csinálok fütést,utána asszon szülinap,de elötte egy kis cross jólenne!haver volt ma monoron,állitólag gecijó a pályaa!
FUCK!

Dakukk Rerep Zotorok, elgépeltem, látszik, hogy 3 órát aludtam, 5-kor már a Tiszán fogtam a keszegeket
na mingyá nem vagyok mert megint ellopták kispesten a t-com kábeleit!most upc nyomom mutertól
Szerintem kb. 9-től délután 3-4-ig, és ha jössz, kihozom szívesen, 10km-re lakom, nem nagy szám.
ááá ilyen gagyikhoz nem adom a nevem
Jó estét