Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fain... itt még nem jártam. De Andocs se rossz. Ott is van néhány trükk az erdőben
hát ez a Kereki, ez még az első hely volt ahová mentünk (Gyula nélkül)..... ez után mentünk le babodra ahol találkoztunk vele. Kereki közvetlenül Kőröshegy mellett van
Akkor nektek valami más titkot is mutatott a Gyulám. Vagy várjál, akkor jártatok Andocson is sztem. Mert az Öreg oda valósi. Meg az van közel Kőröshegyhez
hát mi felmentünk, és a másik oldalon mentünk le.....
egy öreg vár-rom van fent, amit a törökök elől robbantottak fel. Lehet látni a kőröshegyi viaduktot is a hegyről.
Teljesítményileg ott van, ahol a crf 450. És nálunk is van pár srác, akik bitangul mennek vele
jó az igaz hogy nehéz
de teljesítményileg szerintem nagyon jó !
legalábbis kellemeset csalódtam benne!
Úgy okés. Taknyos lefelében gázos állítólag, mert orrnehéz. Amúgy egy bitang de megbízható enduró. Lájtosabb krosszpályán is megállja a helyét
Melyik? Ahol nincsenek fák és elég rumplis? Ahol felmegyünk, oszt ugyanott vissza?
én ma egy 400as "E"s DR-Z vel mentem
nemtudom miért kell fikázni 2-3 ba úgy emelte az elejét mint a picsa!
meglepődtem hogy milyen nyomatékos... volt egy jó nagy hegymászás, mint 2 éve, na akkor 3-ad szorra mentem fel a husqvarna-val, mert visszapotyogtam erő hiánya végett. Most evvel no problem, lazán,f*szán, de igazán
Kereki-vár
Volt egy lefelé, ami tele volt dobálva ágakkal.... sárban elég gáz volt. Sőt, most a kövér porban is elcsúsztam. Bosszúból kitakarítottuk, most prímán járható
Rendesen csípte a szemem. Meg kissé kóvályogtam, mert tegnap egész napos szőlőhegyi bevetés volt
TISÉN is volt
hello
hello mindenkinek

Szabi milyen a KTM?
hy
jó nagy por volt
Helllllllóóó. Volt ma egy jó poros veretés
Jó estét Nikk
helyzet?
Ja, klx-e volt. Aztán tavasszal volt neki egy 520. Azt még én is gusztálgattam, de nem mertem megvenni. Ezexerint eladta.
250-es klx-e volt régen nem? n.norbi videóin avval ment még tavaj. Most egy dr 350-el volt
Eladta már az 520-ast?