Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt nekem is 250-es yamim 2001-es jó kis motor volt.
itthon sztem senki. usabol rendeltem, asterisk a neve nekije
köszönöm szépen, a véleményed én szívem is a hangvillások fele húz
most igen...mert kissé meg vadok fázva... de majd bepótolom
GD lehet hülye kérdés de az összes rmc-ben él ez az akcio amit emlitétetél vagy csak arra felétek?
szerintem nem nézek rajta úgy ki, de ha úgy is nézek ki rajta szeretek vele motorozni és kész
Tudod mit? Inkább maradok ilyen "kicsi" mint hogy spenótot egyek!
És legalább nekem nem az alapján kell motort választanom hogy melyiken nem nézek úgy ki mint a majom a köszörűkövön!
Miújság?
Ilyenkor otthon?
szeva
Csipter. Megmondom őszintén, utáltam azt a motort egy 2004-es 450sx volt motorikusan nem volt vele gond max annyi hogy csak 4 sebesség volt benne kihagyták belőle valamiért az ötödiket .Nehezen lehetett beindítani az a rohadt felsöholtponra való beállítás miatt.Egy japó motort mindegy hogy honnét rugód meg indul rendesen Nem voltam megbarátkozva a súlyával sem nekem nehéznek tűnt. Csapkodott az eleje akárhova állítgattuk a futóművét nem lett jó soha. És még sok más apró dolog.
most mit csináljak nagyra nőttem, veled ellentétben én megettem a spenótot.
Szia Elissa!
Pedig komolyan úgy nézel ki rajta mint én egy pitbájkon!
csal a kép
haszta k*rva ez nagyon über jahh amugy szép estét srácok...
nagyon szép kép lett
Banyek képes voltál kivinni a gépet a pályára azért hogy lefotózd?

Te, elloptad valamelyik kiskölyök alól a motorját?
megy ahogy kell terepen eddig max 100km et mentem vele de szerintem nagyon jó
jedlikes vagyok
és hogy viselkedik a husqy mert sokan lebeszéltek róla
ja és valaki nemtud vami túrista térképeket , hogy célirányosabban motorozhassak ne csak bojongjak?
hát nem igazán, aki endurocrossozik
de te nem a veresbe jártál?
Amerikaikaikaiak nem is crossoznak e nélkűl...sajna mi csak a nagy baj után veszünk ilyet, saját példa...bár aki már hallott pár esetről és megteheti és nem sajnálja rá a pezót az beinvesztál ,mert a dokinak ha 2xmész máris ott hagyod az árát és ugye a munkából való kiesésrőr(lóvé) nem is beszélve ...
az nekem messze van, nem tudsz valakit csanak környékéről aki szokott is itt írni.