Tudod mit? Inkább maradok ilyen "kicsi" mint hogy spenótot egyek!
És legalább nekem nem az alapján kell motort választanom hogy melyiken nem nézek úgy ki mint a majom a köszörűkövön!
Csipter. Megmondom őszintén, utáltam azt a motort egy 2004-es 450sx volt motorikusan nem volt vele gond max annyi hogy csak 4 sebesség volt benne kihagyták belőle valamiért az ötödiket .Nehezen lehetett beindítani az a rohadt felsöholtponra való beállítás miatt.Egy japó motort mindegy hogy honnét rugód meg indul rendesen Nem voltam megbarátkozva a súlyával sem nekem nehéznek tűnt. Csapkodott az eleje akárhova állítgattuk a futóművét nem lett jó soha. És még sok más apró dolog.
Amerikaikaikaiak nem is crossoznak e nélkűl...sajna mi csak a nagy baj után veszünk ilyet, saját példa...bár aki már hallott pár esetről és megteheti és nem sajnálja rá a pezót az beinvesztál ,mert a dokinak ha 2xmész máris ott hagyod az árát és ugye a munkából való kiesésrőr(lóvé) nem is beszélve ...
És legalább nekem nem az alapján kell motort választanom hogy melyiken nem nézek úgy ki mint a majom a köszörűkövön!
Ilyenkor otthon?
Te, elloptad valamelyik kiskölyök alól a motorját?
de te nem a veresbe jártál?