Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem
zsír de attól még nem kell puszilgatni
amugy eledó a motor 160 000 ér de alku képes a rákatoltok a nevemre és ott a cim nézzétek mien uj gumivan alatta
jól van valamiko nem tudjuk mi a baja és elviszük de amugy mindent én csinálok meg apa
én meg nem kérek magamtól semmit...asszem ez a lególcsóbb
nem tom de jobb mint a városi szerviz ahol elkérnek 20 000 et itt meg elkértek 7000 et és csomó mindent csináltak rajta
Én nyugodt vagyok
hány magyar bajnokét?
láttak nyugi és nem is drágáér csinálják
De olyan szerelőhöz vidd aki már látott is cross motort.
ceglédre hordom ott csinálják a magyar bajnokok motorjait egyszer pont ot volt az egyiké álat gép volat a crf
ok szoktam vinni szerelőhöz majd elviszem
akkor valami nem oké a karburálással(szerintem)....de vidd el szerelőhöz, ne te kezd el állítgatni
én tanyasi vok és falusi
mint ha valaki nagyon falun született vóóóóóóóóna
de akkor kezd leálni ha vég csuma kázon mén
Hát ha száraz akkor esetleg benzint nem kap, és lehet azért áll le.ahoz nincs köze az olajnak.
szerintem nem is peköppi hanem valamiko mek motorozni és leáll nem indul és kiveszem a gyertyát ako tökre száraz (stim) akor több olaj kell a benzinbe?
Ezt a mondatott még egyszer ha lehet
de nem is beköpi hanem amiko megyek egyszer leáll és kiveszem a gyertyát és száraz ako több olaj kell
mien katalógus énekem van egy gyertyám ami bene volt és ahogy vettem de vettem másikat de ugyan ojan kivétel ahol szikrázik ott kicsit vastagabb az a pöcs