hello!
Sztem ha ennyire nem értessz hozzá akkor ne nyúlj bele semmi képpen mert ha azt nem tudod h hogy kell széttszedni akkor ha a dugót le akarod cserélni akkor a csapszeget sem fogod tudni kiütni.......
vidd el olyanhoz aki ért hozzá...
télen nagy átnézés és feéjavitás lesz a motoron uj dugatyú uj szimeringek a telóba a mototrba stb szerintetek hogy szedjem szét a hengert lekell csavarni a tetejét és levenni a közepét és ott a dugatyú mert ki akarom cserélni köszi
Hatalmas nagy GRATULA A ROMANIACSON részt vett magyaroknak,, és a fantasztikus jo eredményeknek,,,
KÁTAI PETINEK a PRO-ban elért fantasztikus 13-dik helyhez,,,és kűlön nagy gratula OLAR TIBI barátomnak élete elsö REDBULL Romaniacs-on a Hobby class-ban elért fantasztikus 3.-dik helyzéséhez,,,
jó reggelt evbodri! látom kerestetek...akkor ezért csuklottam.....este akartam már firkálni de számológépet kellett élesztgetnem .......
nem kérdez semmit ...majd mesélek este mert úgy néz ki ismét leszek már és még addig amúgy is rengeteget változhatnak a dolgok.....
úgy néz ki megjöttem a pokolból....
Sztem ha ennyire nem értessz hozzá akkor ne nyúlj bele semmi képpen mert ha azt nem tudod h hogy kell széttszedni akkor ha a dugót le akarod cserélni akkor a csapszeget sem fogod tudni kiütni.......
vidd el olyanhoz aki ért hozzá...