hát értem DE keveset kell cserélgetni a kopó alkatrészeket de drágák! ezek a 4T!
nos nekem jól hangzik mert keveset motorozok hetente egyszer! nyáron is! igy felujitás nélkül elmegy a rmz vagy 4t crossgép 1-2 évig
végül is igen, pontosabban a raiders-resort-t csinálta régebben most meg mi
akartam is kérdezni hogy honnan van ez a szép motor raiders-resortól vetted?
biztos rmz szerintem 04-05-ös yamahát vegyél inkább
vannak olyan szettek amit csak műanyaggal együtt tudunk venni, de külön nem hozunk olcsóbb itthon
kipufogót tudunk hozni, meg 44-es gaerne csizmát 67-éé
2004 vagy 2005-ös ( egyébként még nincs rmz-m csak láthatáron!)
van nektek elsőfék tárcsa védő? tudod műanyag elem védi a féktárcsát meg piszoktól!
tuning kipufogót lehet rendelni tőletek is?
nemrég vettem le róla a matrcát...tök durván látszik hogy szinte zsír új az idom,nem tudta kiszívni a nap
szponzor nem tudom hogy miért nem csináltatja a matricát(elvileg kész van)...kb 2 hónappal ez előttre volt igérve...azóta semmi...mind1,inkább veszek valami dekor szettet és kész
az nem hátrány ha tartós a matrica
naja...automatice nyomatnám a scrubokat mindenhol
euro center itt van tőlem néhány percre...én kaszáson lakom
azért valahogy meg tudom majd nézni a dekorokat nem?
ja-ja van ezektől sokkal olcsóbb, de ez biztos nem jön le (kérdezdd meg a Grill-t), jogtiszta (bár ez itthon senkit nem érdekel) és még a gépet is feldobja. Lehet a scrub is könnyebben jön
eurocenter fölött, de nincs boltunk, nagykerek vagyunk
sisak, ruha minden
Ja ja ez lenne az, mármint a stewart replika
Mi vagyunk a hivatalos disztributorok az universal valamelyik európai importőrtől veszi szerintem, nálunk ez 35 ezer.
Az n-style-ba is benne van minden, (all grippes huzat, első-hátsó sárvédő, lengővilla, telóvédő, tank, hűtő...) csak azt meg tudtuk vanni leértékelve. Este rakok fel róla képet, de meg is tudom mutatni III.ker-ben vagyunk.
talán túl okos vok?
el ne kezd ezt megint mert falnak megyek
drz-re sajnos csak ezek vannak
nos nekem jól hangzik mert keveset motorozok hetente egyszer! nyáron is! igy felujitás nélkül elmegy a rmz vagy 4t crossgép 1-2 évig
ha régebbi 250 négyütem akkor yamakka én úgy hallottam. Nem kell annyit szelepezni
nem gery?
drz-re milyen szettek vannak?
az oldalatokon láttam hogy van csak képet nem találtam róla
akartam is kérdezni hogy honnan van ez a szép motor
am miért kellene yzf?
vannak olyan szettek amit csak műanyaggal együtt tudunk venni, de külön nem hozunk olcsóbb itthon
kipufogót tudunk hozni, meg 44-es gaerne csizmát 67-éé
ezek is ti vagytok?
=2]riders resort
van nektek elsőfék tárcsa védő? tudod műanyag elem védi a féktárcsát meg piszoktól!
tuning kipufogót lehet rendelni tőletek is?
ettől az egytől minden megvan...csak a motor nincs
szponzor nem tudom hogy miért nem csináltatja a matricát(elvileg kész van)...kb 2 hónappal ez előttre volt igérve...azóta semmi...mind1,inkább veszek valami dekor szettet és kész
persze meg tudod nézni, összefutunk vagy bármi
06-30-682-16-06
naja...automatice nyomatnám a scrubokat mindenhol
euro center itt van tőlem néhány percre...én kaszáson lakom
azért valahogy meg tudom majd nézni a dekorokat nem?
eurocenter fölött, de nincs boltunk, nagykerek vagyunk
sisak, ruha minden
Merre felé van a boltotok?
Mi vagyunk a hivatalos disztributorok az universal valamelyik európai importőrtől veszi szerintem, nálunk ez 35 ezer.
Az n-style-ba is benne van minden, (all grippes huzat, első-hátsó sárvédő, lengővilla, telóvédő, tank, hűtő...) csak azt meg tudtuk vanni leértékelve. Este rakok fel róla képet, de meg is tudom mutatni III.ker-ben vagyunk.
http://universalmotor.hu/photo...