Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az bisztos h ien hamar szétthullik....
gondolom ha lejár a gari nem lessz olcsó mulatság 1 ien kuplung csere...
Nem vagyok én degeci lakos, de már 2hónapja ígérgeti
Jaja...gondolom majd gariban cserélik neki...de azért ez nem túl jó jel a blokk megbízhatóságra nézve
hát de sztem akkor is elég hamar kaputt lett neki szinte "új"motor.....
Kend is Degecz falu lakója?
Az én kartervédőm is már 2hónapja készülget, de jó, hogy szóltál...holnap reggel fél 6kor majd jól felhívom a szomszédot, hogy mikor ér rá
Hát nem sokat ment vele eddig a srác (mondjuk amíg ment, adta neki az ívet rendesen)...
Megyeget, megyeget...bár ma elhagytam a kipufogóból egy csavart
Meg át kell szerkesszem kicsit a kartervédőt is a gépen, mert pont alul kilóg belőle két, vagy 3 cm hosszú csavar...így uszkve 1,5-2 perc volt átevickélnem a lenti akadályon mert ahogy felült a gép hasa a gumikon a csavarok beleálltak a futófelületbe aztán győztem lecibálni onnan a vasat (még jó hogy ilyen könnyű)...
A baj az, mondjuk amikor siratón esel hanyatt, visszarepülsz vagy öt métert, elakadsz egy rönkben és a végén még a motor is rád esik ... itt a mellékelt szituációban én is csak a nevetőizmaimmal tudtam volna segíteni
elég hamar megadta magát nem?
Szevasztok, hogy szuperál a gépállat GD?

Mondjuk más is libikókázott egy ideig (míg meg nem adta magát a 690-es kuplungja )...
Eddig nem panaszkodott
lapátKTM-heztámasztósat
meg úgy általába az ien képeket szívesen megnézem h tudom ki van rajt
sok kedves ember hogy ugranak már a bajba esett társuk segítésére
De mi a szart akarsz a membrántól? Az csak alacsony fordulaton érdekes. Ha hanyatt akarsz esni, a kéménnyel kezdd, és hangold hozzá a karburátort... hát ez az, ami lóvé kérdése
Lapátratámaszkodósat vagy lapátKTM-heztámasztósat?
az a patkány vagy micsoda az első sárvédőn nagyon komoly.nem könnyezik a szeme a menetszéltől?
Jó ien képeket nézegetni
Van ilyen
Amúgy tettszik a motor ?
Voltak azért érdekesebb momentumok is (avagy Ninja akcióban)
Hello!
mert mikorinak mondták a gépedet? és mikori?
dobhatnál fel 1 képet róla
Elkezdődtek a jövő szombati kátéjemklub rendezvény pályaépítési munkálatai
oké felvettelek