Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen saras képeim nekem is vannak.
Még nem jártam tokodon.
mint ha magamat látnám
jó féle
Ne is mond mester, látod hogy nem igen írogatnak. Mit szólsz meg ajándékozom az yz-émet 1 rezóval. te voltál már tokodon az enduró parkban vagy mi a fütty fene a neve
Na mi van itt döglődik megint a fórum?
hello
Tuti a masina
Erős nyakat!
Szasztok!
arany
Arany Aki jön Bugyira azzal talállkozunk kint.
olvasom...
Hát igen,nézni sokkal szarabb mint csinálni! Triál,enduro,krossz és egyéb bűvész mutatványok.Mindeggyiknek meg van a varázsa.Igazából akkor lehet véleményt alkotni,ha kipróbálja az ember és nem csak nézője az eseménynek az illető!
b
a
k
o
n
y
m
o
t
o
r
ment a mail!
Szpájmester, annyira kössz ezért a videóért, komolyan
Én szerintem...hát ezt mindenkinek látni kell, feltettem a videók közé!
Ma a nagy rohangálásban megpihentem 20 percre a Kakucsringen, gokartverseny volt, megcsodáltam egy 4000 eurós 125-ös gokartot. Jobb lett volna, ha supermoto-sok vannak kint...
én vazze,Halásztelken voltam,megfejtettem. nézd meg a fotógalériáknál Kami ringen a neve.
OK! Ebbe az intervallumba belövöm én is a programot. Annyi gáz van, hogy a 95-ös gépemet még nem raktam össze, hétfőn veszek szimmeringeket, a 90-es meg nincs még beállítva, úgyhogy tényleg csak pepecselni megyek ki, úszószintet belőni, levegőcsavart tekergetni, ilyesmik. Már 4 vagy 5 hete nem voltam pályán
Ki tévedett? Nem mintha naon lényeges volna...
11 körül érünk ki és 4-5 körül már nem tudunk kapaszkodni a kormányba akkor elmenekülünk!
mivan?