vasárnap kimegyünk motorozni!hát ez egy jó kérdés!még nem irt vissza senki!4 biztos h leszünk a többi az még kérdés azér mondtam h szolj 1-2 embernek te több embert ismersz!
ájjá neki pájszerral, mindig segit .... ha nem akkor legalabb volt par jo perced, nekem mindig bejon, aztan lehet fenyezni meg idomokat, lampat venni ...... csak hc arcoknak ...
nem beleokoskodni akarok ronis bácsi, meg szpáj úr, de ha melegited, akkor tágul az anyag nem? vagyis csak ket sort olvastam el a problémárol, inkabb hütsed le ez zárojeles hozzászolás
még a melegités elött megprobálhatod azt is hogy vd-40 , és alátámasztod alul a tengelyvéget az also kiflinél, de valami huzos vasra, űllöre vagy hasonlora, és utána fentröl egy akkora csövel ami ráfér a tengelyre, rábaszol egy jo párat a csapágy belsö gyűrűre, mert ha megrottyanik közötte a rozsda akkor utána már lejön, de a tengelyvégen a menetre vigyázz, tegyél oda egy puha aluminiumot, és ugy űsd,,
itt van 2kép...ahogyan most áll a villahid,és amiket eddig leszedtem róla...és még mindig nem jön ki a 2csavaron 1alátéten kivül az a 2pöcök egy széttszuakadt szimeirng
Hosszú hajad levágják
Meghíznak a rokkerek
Én akkor is ilyen leszek
vasárnap kint lesz a fél fórum