Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok...szerintetek csapágy & szimering boltban lehet kapni hátsófékhez valo karmantyut? mivel a gyári 7rugo,és hátha kijön párszáz ft-bol az a 2kis gumi darab
csáó
nem.....
aprilia af1 125 lenne készülőben
Az első kép nagyon ott van
De meg is lett az ára
Azért 1 pár képet el csíptem én is
ja igen vagyok, remélem össze jön a téma a többiek is csak dijjaznánk hogy többen legyünk, szerintem azzal a nappal senki nem fog semmit veszteni
Na szió! Reméltem itt leszel. A supermoto fórumon már nem akartam válaszolni, már így is elég sokat offoltam ott. Nagyon beizzítottam mindenkit , mutattam képeket a versenyről is a srácoknak, nagyon bejön a pálya, így képekről legalábbis. Én tutira mondom a szombatot 25-ét, ha az idő is engedi. Ja a lady crossról csak annyit, láttam pár csajt már motorozni K.hegyen meg Nyáregyházán, én örülnék, ha fele annyira kemény csaj lennék, de azért megpróbálkozom, max. esek egyet. De azért nagyon aranyos tőled a bíztatás, köszönöm
beb, akkor mi mindenféleképpen megyünk 25-én p-halmára, jó lenne ha lejönnétek. Teljesíthetö az a pálya csaj szemmel is
Faist, neked hogy muzsikál a pro circuit? Mert most rendeltem 1-et
Szio hogy vagy?haza melyikre gondolsz?nekem igen tag so Hondaval mentem egyet talalkoztam egy igazi kemeny kotesu Sved fenyovel vele:)de birja a kepzest szepnapot bye
Bontóban 2000, mekkkérdeztem, de ha esetleg van új, az is érdekel. Mégiscsak NEKEM lesz a kis drága összerakva...
hát pedig egy gyári kuplung bowden szerintem egy tizes közelében lehet,, de ezt csak gondolom,,
Amúgy sem gányolok
...meg ezen a motoron minden gyári
az gáz,, esetleg egy másik hasonlot lehetne átalakitani,,
A háza sérült, ami szálszakadásig koptatta a belsejét
miért nem csinálsz eggyet,,? a háza gondolom jo, a belsöt meg nem egy nagy dolog kicserélni,,
Ha tudnál szerezni egy hibátlan kuplung-bowdent 95-ös CR125-be, arra még vevő lennék.
oké. én köszönöm
Írtam is valamelyik fórumba neked, tegnap megjött, atom zsír, minden okés volt. Köszi a korrekt üzletet
Keme ! Oda ért a sárvédő?
nocsak, hogyhogy? szerintem téged Monoron megfertőzött a 4T, és most arra gyűjtesz...gyűjthetsz is, jóóóóó sokat
kössz érdeklődöm
www.krosszmotorok.cwi.hu nála van minden ami neked kell legalábbis az oldalon felvannak tünteve blokkok,gyujtások stb..
Üdv
Suzuki rm 250 (98) keresek komplett blokkot gyújtást illetve gyújtás vez elektrónikát

akinek akad ilyen otthon kérem írjatok
150es SX
250es EXC-F