Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi kp?
Szevasztok. Ha már lambó akkor nyáron ez ment előttem .
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni aki jártas ebben a dologban...
szerintetek Husaberg FE 400e (2001s) vagy Husaberg FE 501 (2000-s) gépet érdemesebb venni...
aki esetleg próbálta már vmelyiket...várom a tanácsokat....

köszi
Szevwasztok!

A CR-m újra éled már csak a hengerproblémát kell kiküszöbölnöm!
maragyálmá jo te nemkaptál lapot mz t irtam okosagyu nem rm-z -t fogalkozzál a kecskéiddel nem velem
Húha, csere? Az nem nagyon menne nekem, max ha exc 300-ról lenne szó... De kp. inkább...
arany! ja nem is

Miazujság ? nem mostanában voltam erre
szia zozziii ...hogy van a nagyid?
morgen
milyen motorod van amire elcserélnénk?
hát attól füg mennyi van a forgalmijába kilowattba meg hogy menyit kéne ráfizetnem.msnen vegyél fel rammstein20@freemail.hu
Másnapos jó reggelt mindenkinek.
Arany. Böff
Csá csá én még zenélek kicsit.
Télleg jóéccakát... mert már ráfolyt a nyálam a billentyűzetre
Ahol a fák égig nőnek, állnak még a határkövek

Baszóggy meg janszlota
Nem baj az a lényeg hogy jővő héten Kárpátia Szegeden.
Sejtem... én is 1 lityi kólát szoktam inni reggelente, h tapintható pulzusom legyen... de azt a cukros fajtából, rohaggyon meg amerika... este meg jön a ser... seduxen helyett is
Azzé kellenek ezek a szarok hogy kicsit pörgessen mert már kezd nehezen menni a pörgés.
Inna a faxom ilyen szintetikus szarokat... természetes úton párolt házipálesz, vagy főzött sör jöhet csak szóba még az édesítőszer is rákkeltő... nem árt vigyázni

Egésség
Ma nap közben már három bombát ittam nyilván kezd merűlni az elemem.
Ja... ez a magunkfajta csórók sorsa... aztán alig marad időnk meginni azt a pár üveg sert esténként
Hááát este nyócnál hamarább énse érek haza mostanság már vagy 2-3-4 hónapja.
Hát... nemtom... én nem vok tőle messze...
Hétfőn Kecskeméten voltam, kedden Zalaegerszeg, szerda Pest, tegnap Tiszakécske, Lakitelek. Ma egy laza lötyögés Keszthelyre, majd Nagykanizsa. Nem panaszképpen mondom, csak rohattul elfárattam