Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van? mindenki ezt a barmot nézi?
14.990 de ez is csak "új" idomosra létezik
Az alpinestrs mennyibe fájan?
pedig az illető is nagy motoros (volt)!És a fia is az és még neki is volt crossmz-je:D, amivel ment!
96-2001 eslő kép
Szia!
Sajna san manuel-t csak 4ütemre gyártanak, 96-01-re ez lenne.
02-08-asra van nagyobb választék
Több évig senkit nem érdekelt hol mennek a motorok,ezt is csak mostanában fújták fel ennyire!

Valami hülye volt akinek soha nem volt ilyesmi motorja se,vagy nem fogékony rá!

Elakarja venni mások kedvét is de nem tudja,főleg ha elkapnánk!
Szarjá rá, mi meg majd shot-gunnal megyünk vadászokra vadászni!

Csak nehogy azok is elriadjanak az első vadászat után!
Nem hogy örülnének neki hogy elriasztjuk a vadakat, legalább nem kell vadászni rájuk (bár tényleg nem riadnak el, mert visszatérnek...)
Engem érdekelne de yz 250-hez ha van akkor san manuel. 01-es évjárat. ja és mennyibe fájna?
Sziasztok!csak egy történetet szeretnék elmesélni!7végén motoroztam a falunk mellett fekvő erdős részen,de nem benn az erdőben,ami magántulajdon,hanem az erdők közötti,melletti földesutakon!Még aznap jött ez egyik helyi vadász,h h merek ott motorozni,mert elriasztom a vadakat!Ezért ölnek bele sok pénzt feleslegesen, h hordják ki a szórókra az etetnivalót...akkor ezt fizessük ki,mert semmi értelme kihordaniuk ha elmenekülnek a vadak!meg ne csodálkozzunk ha ki lesznek feszitve a drótkötelek!Azokra ugyse lesz ráirva h ki rakta ki!:O ez igy megy?egy-két emberélet vagy baleset pár vad miatt(amik elfutnak pár km-t majd visszatérnek ugyis az etető miatt)? Nekem ugyanannyi jogom van az erdök között,mellett lévő !nem magánutakon! vagy ismerös erdejében(aki megengedte) motorozni,mint nekik vadászni menni vagy másnak traktorral menni vagy akármi!vagy nem?rosszul tudom!Ráadásul legközelebb igy menjek motorozni h akármikor levághatja a nyakam egy kifeszitett drótkötél?Arrol nem is beszélve h vki bicajjal vagy szimóval jár arra,mert pl kimegy gombázni vagy megnézi az erdejét,ővele is +történhet bármi?
Helló!
Kaptunk Stewart replika szettet kx-hez
ha érdekel még hívj
az út Ozora-Lajoskomárom között
Lajoskomárom=krosszpálya, fütyülőrécék team
Hejj, aza lefűrészelt egy csövű
Azé mondom, hogy 17. század.
80-as évek második felétől jöttek a vizesek. Persze az öccá lehet később, az más técta ugye.
bocs,82-est ir
cr500
a multkor láttam egy cr500 86-os léghütéses,akkor lehet elvolt irva
a nyolcvanas években már vizes volt
nem bírsz aludni vagy dolgozol?
hát ja.de nem is volt az olyan rég,azok 80-as évek...
...a XVII. századból...
mé?van léghütéses cr!