Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasnap 5 után mit melózol te....mondjuk én este 10kor megyek
na léptem melózni urak, kellemes sziesztázást....
AUS
Arra van külön eső gumim , igaz csak supermotoban használom
van ilyen sajna, majd leg közelebb jobban fog esni, már ha esni is fogs
Ez a vendégjárás elintézte a mai napomat , pont a legjobbkór, 12től 16ig pedig el akartam menni vmi mocizásra, benéztem volna
Sziasztok!
Még nem volt ilyen nagy ccm-es négyütemű egyhengeresem, ezért volna egy kérdésem...
Pl egy KTM 640 LC4,2000 körüli évjárat...hány km-t megy el egyáltalán egy ilyen egyhengeres komolyabb beavatkozás nélkül?28.000km az soknak számít egy kb 8-9 éves mociban?Egyáltalán mikor vannak ezeknél előírt szervízintervallumok(pl olajcsere,szelepállítás,vezérműlánc,vagy vmi komolyabb)?
Elsősorban ezek érdekelnének,hogy hány km-enként mit kell cserélni/szervizelni?
Bárki aki tud róla valamit szívesen veszem a hozzászólást!
Előre is kösz!
hihetetlen,rám jött a nevetés
na igen itt kurva sok a variáció, de valami kis kapuk biztosan vannak, igazábol meg a válság csak most fog érzödni, ami eléggé lefogja a béllyegét rakni mindenhova
Szerintem ezzel az a gond, hogy ha mindent hivatalosan akarsz csinálni (befizetsz mindent: vám, áfa, bfa, tb, kiskutyafasza) nem tudsz versenyképes árakon dolgozni...ha meg simliskedsz, rövid időn belül feljelent egy "jóindulatú" szomszéd/konkurrens/akárki...ha külföldi székhellyel (Szlovákia pl.) csinálod, akkor talán érdemes...
Nem is azt mondtam hogy kevés pénzböl akarok sokat csinálni
Én igényes vagyok a munkámra, ha valamit el kezdenék akkor azt csinálnám becsülettel is..
Megyek a reptérre motorozni, jön valaki?
Azért gondolj bele..sok lové kell hozzá-raktár készlet,több kézen megy keresztül...stb nem 1x-ü..de ha ugyérzed konkurencia lennél hajrá
elsösorban terepmotor és supermotoba gondolkodnék, és usa-bol kéne behozni cuccokat, mennyi lenne rá a kereslet. Valaki igényli ezt, mert én örülnék neki
Engem is érdekelne. Régóta ácsingózok már egy FOX kupakra
HA mindent a megbeszélt ídöre kint lenne, ha azt mondják 3 nap akkor az 3 nap mulva ott lennne. Nem ugy mint a többieknél 1-2 hét azt semi meg rájuk kell telefonálni
+1 ...
Apám
Én is voltam tegnap, és talán ma is megyek
Szerintetek mennyire van ithon igény 1 jó motoros veb áruházra, ahol minöségi termékek, elfogadható árba legyenek? lenne rá igény?
Itt meg minden halott.......
Szerintem csak simán fanatikus vagy, bár szerintem én is mennék ha jó lenne a kuplungbowdenem
Akkó... pingvin, vagy nemtommi

Miben motroztál, síruha?
Ez az egész köre "az" mit össze gépészkedik a fékkel is ! Szenzációs

végén amikor lejön a célugróról az beszarás!