..ja és a 450ek nem is olyan vadak mint az ugyan ilyen japánok...mint a régi 400as yahama motrok (ahogyan soxor mondták nekem, és kellett pár mp míg leesett mi volt furcsa...hát a kiejtés )
Nem éppen, az Fs, Fe-k kimondottan finom kis vasak, az Fc kicsit morcosabbak de, egy két módosítás és máris kisimúl a nyomaték görbéjük....az öcsém egy Fc550el tanult meg komolyabban crossozni,és a mai napig ha ráül egy japán mocira, nincsen tőle elragadtatva, azon nem kell váltogatni össze-vissza, van benne tartalék bőven, mondja Ő...ezt nem is csodálom, mert a kezelő szervek nagyon finomak, fék, kuplung.....vett rá kormánystabilizátort, marha komoly futóművet csináltatott, és tényleg ezekkel együtt nagyon sokat gyorsult a többiekhez képest,meg főleg önmagához ....
1ébként párszor már ajánlottam srácoknak 80ast, nem kibaszásból, tök komolyan, erre azt hitték lenézem őket, mert ők tudnak motorozni...aztán vettek 125 vagy 250 eket, hát sajnos volt visítás mikor 1/3ig elhúzták a gázt, és dobálta őket össze-vissza ....aztán mondták, hogy igazad volt, én meg erre a hülye ember a saját kárán tanúl...én csak 5letet akartam adni nekik, ha már észt nem tudok
Letagadom
vékony szálakon tartanak egyhelyben