Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is teccik
azért volt már jobb is az tény
Dehogyis dr. úr csak ne polírozzá engemt már annyira, mert a végén még elszállok magamtól....a fotók jók nagyon te kis csacsi
nah ez photoshop
ezeket én csináltam?
Letagadom
..ja és a 450ek nem is olyan vadak mint az ugyan ilyen japánok...mint a régi 400as yahama motrok (ahogyan soxor mondták nekem, és kellett pár mp míg leesett mi volt furcsa...hát a kiejtés )

vékony szálakon tartanak egyhelyben
ne fényezzzé mert elszállok
Nem éppen, az Fs, Fe-k kimondottan finom kis vasak, az Fc kicsit morcosabbak de, egy két módosítás és máris kisimúl a nyomaték görbéjük....az öcsém egy Fc550el tanult meg komolyabban crossozni,és a mai napig ha ráül egy japán mocira, nincsen tőle elragadtatva, azon nem kell váltogatni össze-vissza, van benne tartalék bőven, mondja Ő...ezt nem is csodálom, mert a kezelő szervek nagyon finomak, fék, kuplung.....vett rá kormánystabilizátort, marha komoly futóművet csináltatott, és tényleg ezekkel együtt nagyon sokat gyorsult a többiekhez képest,meg főleg önmagához ....
photoshoppal eltüntetted az oldal sztendert?
piszkosul szép gépezet
380-ért adja?
szavadon foglak!
vagy csak kell egy fotós aki jól kattint
Ha nem adja el,majd ráültetlek
Nekem nem való a berg, megitélésem szerint nyers erö, az csak a tökös pilótáknak van
....de best az Fc
úgy legyen
majd valahonnan kell lopnom egyet!
de ez a ligthos Fe, a Fs azaz igazi terápia
Lassan már teszt pilóta leszel
olyat én már kimotoroztam
1ébként párszor már ajánlottam srácoknak 80ast, nem kibaszásból, tök komolyan, erre azt hitték lenézem őket, mert ők tudnak motorozni...aztán vettek 125 vagy 250 eket, hát sajnos volt visítás mikor 1/3ig elhúzták a gázt, és dobálta őket össze-vissza ....aztán mondták, hogy igazad volt, én meg erre a hülye ember a saját kárán tanúl...én csak 5letet akartam adni nekik, ha már észt nem tudok
Van egy közeli hozzátartozómnak egy eladó 550es bergje, nagyon finom