Mert ugye minden itt kezdődött mikor MOTO22 ezt kijelentette, itt még valami tökös gyerek írt, aztán átment valami pelusos DEDEzős kiskukiba
idézet:-remélem megérem az a napot hogy megnézem hogy motoroztok vagy tasetleg egy kis házi verseny ott eldöl kinek van szája és ki is tud valójában valami
Kedves Moto22 és Ügyvéd Jacsesz, szerintem egy kicsit húzzátok meg magatokat és olvassatok ki pár mese könyvet az adott szóról, hitelességről, stb...és utána szájjaljatok mert annak is örőlhettek 1 általán hogy nem megyünk le és vesszük el a motorotokat ezek után verseny nélkűl is ....... izéhozénemistudommitakarokkitakarok gyerekek....vagy szerényebben az irkafirkákkal
95 -ös cr -re fel lehet rakni bármilyen évjáratú rajtszámlapot vagy csak a 95-ét. Felfogatásban eltérnek egyáltalán? Ugyan olyan módon kell felrakni ( a gumi pántokkal a tellóra ) mint a lámpás fejidomot?
Jajj a francba :D Most nézem hogy az KX 125 és nem 250 Mindegy... De amúgy azt a mocit láttam hirdetéseken szép gratu hozzá... ilyen 600 körül volt nem?
És amúgy nagyon észreveszed a különbséget? Mármint erőre gondolok, hogy két ugyanakkora motor csak az egyik 2t másik 4t.
Nem nagyon vagyok jártas ebben...
lehet egy kicsit eltuloztam azt a motornyerés dolgot 1.5évig gyüjtöttem a pénzemez hogy megtudjam venni azt az rmzét belehalnék ha az én kis drágaságomat elnyernék elöllem
idézet:-remélem megérem az a napot hogy megnézem hogy motoroztok vagy tasetleg egy kis házi verseny ott eldöl kinek van szája és ki is tud valójában valami
95 -ös cr -re fel lehet rakni bármilyen évjáratú rajtszámlapot vagy csak a 95-ét. Felfogatásban eltérnek egyáltalán? Ugyan olyan módon kell felrakni ( a gumi pántokkal a tellóra ) mint a lámpás fejidomot?
Nem nagyon vagyok jártas ebben...
Kuplunlamellákat cseréltem a gépezetben majd összeszereltem és feltöltöttem olajjal a munka végezte után megntem egy kört az udvarban a motorral .
A baj az hogy most jöttem rá hogy nem olajoztam be a lamellákat beszerelés elött okozott ez valami kárt neki ? szétkell szedni ?